Primul duel de la "Ferma Vedetelor": Oana Radu vs Corina Dragulescu. Cine a invins si cine paraseste competitia

Data: 14 Martie 2015

Dupa o saptamana petrecuta la "Ferma Vedetelor", artistii care au acceptat provocarea de a trai ca acum 100 de ani au fost pusi fata in fata cu realitatea crunta: unul dintre ei trebuie sa iasa din concurs.

De-a lungul primei saptamani petrecute la "Ferma Vedetelor", doamna Mioara Velicu, Fermierul Saptamanii, a ales doi Servitori. Rolul acestora este sa indeplineasca orice cerinta si sa aiba grija ca ferma sa functioneze perfect.

Tot dumneaei a ales si si primul duelist, pe Oana Radu, care a fost prima concurenta ce a riscat eliminarea si sansa de a pierde premiul de 50.000 de euro. Potrivit regulamentului, primul duelist trebuie sa-l aleaga si pe al doilea, asa ca Oana a decis ca cea pe care ar putea sa o invinga la proba finala ar putea fi Corina Dragulescu.

Inainte de duel, cele doua au petrecut o noapte singure, fiecare in cate o cabanuta din padure. A doua zi, au fost supuse la doia runde, alese de Corina, care le-au testat, forta si anduranta.

Pentru ca a invins in cele doua runde "Pune potcoava in cui" si "Taie-i craca", sotia lui Marian Dragulescu a ramas in ferma, iar Oana Radu a parasit-o, fara sa mai fie supusa si la runda cu numarul 3, una bazata pe cunostine generale.

Inainte de a se intoarce in Bucuresti, solista a scris o scrisoare in care a desemnat fermierul spatamanii urmatoare. Acesta va fi dezvaluit in episodul de luni al emisunii "Ferma Vedetelor".

Emisiunea "Ferma Vedetelor" se vede integral si pe www.voyo.ro.

Modifică setările cookies