Prezentoatoarea TV care a fost concediata imediat din cauza rochiei prea provocatoare. Cum arata tinuta care i-a infuriat pe sefii sai


	Prezentoatoarea TV care a fost concediata imediat din cauza rochiei prea provocatoare. Cum arata tinuta care i-a infuriat pe sefii sai
Citeste mai mult despre: prezentatoare, divertisment, rochie,
Data: 10 Octombrie 2013

Prezentatoarea unei emisiuni de divertisment foarte populare din Turcia a fost concediata dupa ce a purtat o rochie decoltata, considerata indecenta de catre reprezentantii partidului aflat la putere, scrie Daily Mail.

Gözde Kansu a aparut in emisiunea pe care o prezenta imbracata intr-o rochie neagra, decoltata si care ii lasa la vedere piciorul, insa tinuta sa a fost criticata de catre purtatorul de cuvant al partidului aflat la putere.

Fara sa ii mentioneze numele, Hüseyin Çelik a afirmat ca rochia femeii a fost una extrema si de neacceptat: "Nu intervenim si nu avem nimic impotriva nimanui, dar in acest caz este deja prea mult. Este inacceptabil".



Dupa luarea de pozitie a lui Çelik, Gözde Kansu a fost concediata, iar postul TV a anuntat ca aceasta nu va mai prezenta urmatoarea editie a emisiunii din cauza "orarului sau incarcat".

Pe masura ce au inceput sa apara zvonuri despre concedierea prezentatoarei, sefii postului de televiziune au recunoscut ca aceasta a fost data afara. Pana acum, Gözde nu a reactionat public la concedierea sa, insa tanara are deja o multime de fani care sunt de partea ei, considerand masura ca fiind una extrem de dura si lipsita de corectitudine.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies