Poza Innei care starneste controverse: "Cenusareasa", "Superba". A primit si critici: "Se vede cand nu ai machiaj in ce fel arati"


	Poza Innei care starneste controverse: "Cenusareasa", "Superba". A primit si critici: "Se vede cand nu ai machiaj in ce fel arati"
Citeste mai mult despre: Inna, sexy,
Data: 21 Octombrie 2012

Inna face cum face si reuseste mereu sa le ofere fanilor mici "bucurii".

Una dintre ele, o fotografie care a facut furori pe pagina de Facebook a artistei. De cum a aparut, like-urile si laudele au inceput sa curga, din toate colturile lumii.

"You're driving me crazy, you're looking amazing", "OMG you're gorgeous!", "Te vez muy hermosa" si "Superba. Suntem mandri de tine" sunt doar cateva dintre ele. Mai mult, prietenii virtuali ai Innei i-au dat si porecle: "Soricel" sau "Cenusareasa".

Desigur, au existat si rautaciosi care au criticat-o: "Arati ca naiba, ca o persoana de 39 de ani, se vede cand nu ai machiaj in ce fel arati!"

Inna a lansat de curand clipul pentru noul ei single, "INNdiA", o piesa foarte apreciata deja de fanii din intreaga lume. Imaginile senzuale au uimit de la prima vizionare.

Inna a devenit celebra in intreaga lume datorita muzicii sale. In doar cateva luni, a obtinut un succes fara precedent. "Hot" a cucerit cele mai inalte pozitii din topurile din toata lumea, la scurt timp dupa lansare. Astfel, povestea a continuat - toate single-urile lansate, "Love", "Deja-Vu", "Amazing", "Sun is Up" au devenit hituri, iar Inna a fost rasplatita cu cele mai mari premii internationale in domeniu.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies