"E piesa mea de suflet". Cum suna melodia pe care Fely Donose a compus-o in 10 minute pentru prietena ei cea mai buna


	"E piesa mea de suflet". Cum suna melodia pe care Fely Donose a compus-o in 10 minute pentru prietena ei cea mai buna
Citeste mai mult despre: Fely Donose, Vocea Romaniei,
Data: 03 Ianuarie 2014

Fely Donose, fosta concurenta la "Vocea Romaniei", si-a surprins fanii de pe Facebook cu o piesa compusa chiar de ea pentru prietena ei cea mai buna.

"Acum multi ani, in Cluj, munceam ca barman-ospatar intr-un Hotel Restaurant. Stiati? :)... Ce trairi si ce amintiri frumoase!

Mereu ajungeam acasa obosita, iar ceaiul meu de noapte buna sau "medicamentul" care-mi stergea orice urma de oboseala era muzica.. 

Intr-o seara, ajunsa tot atat de tarziu de la munca, am aprins compu' si am dat de un instrumental facut de Click (Camuflaj Music ) ...

Dorinta mea de a petrece cat mai mult timp cu prietena mea cea mai buna, dorul nebun, si perioada nu tocmai stralucita pentru niciuna dintre noi m-a inspirat sa scriu aceasta piesa in nici 10 minute. :)

Piesa mea de suflet! ♥" a scris Fely Donose pe Facebook.


Melodia "Suflet regasit / Prietenie adevarata" e postata pe Youtube din iunie 2010 si a strans pana acum aproape 100.000 de afisari.

Multi dintre cei care au ascultat-o au ramas impresionati de voce, dar si de versuri,  in egala masura. "E superba de-a dreptul piesa!", "Vai, cat ascultam piesa asta in liceu...  foarte frumoase vremuri. Habar n-aveam ca esti tu, Fely" i-au scris fanii.


Fely a cantat in semifinala piesele "Diamonds" (Rihanna) si "Total Eclipse Of The Heart" (Bonnie Tyler) in duet cu Cristian SandaVezi inregistrarile aici.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies