Peste un milion si jumatate de romani au urmarit luni seara "Pariu cu Viata"!


	Peste un milion si jumatate de romani au urmarit luni seara "Pariu cu Viata"!
Citeste mai mult despre: Pariu cu viata, audienta,
Data: 15 Noiembrie 2011

„Pariu cu viata” – lider incontestabil de audienta inca de la lansare. La fel ca in fiecare luni, si episodul difuzat aseara din “Pariu cu viata” a fost in topul preferintelor telespectatorilor, fiind urmarit in medie de peste 1 milion si jumatate de romani.

Astfel, luni, 14 noiembrie, PRO TV a fost lider de audienta cu „Pariu cu viata” in randul publicului comercial din mediul urban, in intervalul 20.29-22.24, serialul inregistrand 6.2 puncte de rating si o cota de piata de 17.1 %. Minutul de aur inregistrat pe acelasi segment de populatie a fost la ora la 21.07 cand PRO TV  avea o medie de rating de 8.2 puncte si o cota de piata de 21.7%.

Si in randul intregii populatii din mediul urban, PRO TV a fost lider de audienta cu serialul „Pariu cu viata” care a inregistrat 6.0 puncte de rating si o cota de piata de 13.2%.

In episodul de aseara din „Pariu cu viata”, LaLa Band a sustinut primul lor concert in serial, melodia “LaLa Love Song” s-a transformat in cel mai scurt timp intr-un hit, dar bucuria nu a durat foarte mult timp. In urma neintelegerilor, membrii trupei decid sa se desparta iar profesoara de teorie muzicala este categorica: “Din acest moment nu, pentru mine LaLa Band nu mai exista”.

Ce se va intampla cu ei? Care este soarta trupei LaLa Band veti descoperi numai urmarind episodul urmator din Pariu cu viata, serial care ajunge la finalul primului sezon in numai doua saptamani.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies