Peste trei milioane si jumatate de romani au urmarit aventurile lui "Nea Marin Miliardar", joi seara la ProTV


	Peste trei milioane si jumatate de romani au urmarit aventurile lui "Nea Marin Miliardar", joi seara la ProTV
Citeste mai mult despre: Nea Marin Miliardar,
Data: 31 Ianuarie 2014

Joi seara, 30 ianuarie, la Pro Tv, comedia “Nea Marin Miliardar” a fost urmarita de peste trei milioane si jumatate de romani din intreaga tara, iar Pro Tv si-a adjudecat locul de lider absolut de audienta pe toate segmentele de public.

Seara trecuta, in intervalul orar 20:42 – 22:30 in care a difuzat “Nea Marin Miliardar”, cel mai vizionat film romanesc din toate timpurile, urmarit de mai multi oameni decat toate cele doua sute de filme romanesti facute dupa Revolutie, Pro Tv a reusit sa obtina un rating urias de 15.0 puncte si 31,7% cota de piata pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Mai mult, in minutul de aur 21:41, Pro Tv a inregistrat un varf de audienta de 18.6 puncte de rating la nivelul acestui segment de public. Antena 1 s-a situat pe locul al doilea in clasamentul audientelor cu cifre de aproape trei ori mai mici decat postul din Pache Protopescu: 5.2 puncte de rating si 11.1% cota de piata. 

Si in ceea ce priveste publicul din mediul urban, aventurile lui Amza Pellea in rolul lui Nea Marin au fost preferatele telespectatorilor, iar Pro Tv a avut o audienta medie de 12.5 puncte de rating si 23.1% cota de piata, de peste doua ori mai mult decat Antena 1, care a ramas pe locul al doilea cu un rating de 5.1 puncte si 9.3% share.

La nivelul intregii tari, Pro Tv si-a consolidat aseara pozitia de fruntas absolut in topul audientelor, cand cei mai multi romani au stat cu ochii pe “Nea Marin Miliardar”, iar postul din Pache Protopoescu a obtinut un rating mediu de 15.5  puncte si 27.3% cota de piata. Antena 1 si-a mentinut a doua pozitie in clasament, cu audiente de trei ori mai mici: 4.8 puncte de rating si 8.5% cota de piata.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies