ASTAZI, Pepe isi inaugureaza casa proaspat reamenajata, in direct la “Happy Hour”


	ASTAZI, Pepe isi inaugureaza casa proaspat reamenajata, in direct la “Happy Hour”
Data: 16 Iunie 2011

In mult trambitatul scandal dintre Pepe si Oana Zavoranu, artisul s-a ales, printre altele, cu casa devastata: fosta sotie a plecat din locuinta din Calea Calarasilor cu tot cu mobila si alte obiecte din casa, lasandu-i lui Pepe apartamentul gol. Acum, artistul merge mai departe si spune ca a reusit sa isi reamenajeze casa. In editia ”Happy Hour” de joi, 16 iunie, Catalin Maruta e invitat in locuinta redecorata a lui Pepe la o petrecere de casa noua in direct, la Pro Tv!

Alaturi de Jean de la Craiova, dar si de alti invitati supriza, Catalin Maruta si Pepe vor organiza petrecerea de inaugurare a noului apartament chiar in direct la Pro Tv.

Astfel, cei care vor sta joi cu ochii pe ”Happy Hour” vor vedea in premiera cum si-a redecorat Pepe casa, ce fel de mobila a cumparat, care sunt cele mai interesante obiecte de decor, dar si cine va petrece cu ei. Pepe ii va povesti gazdei ”Happy Hour” si care sunt noutatile din viata sa si promite sa isi binedispuna musafirii.

Aceasta nu este prima editie ”Happy Hour” pe care Catalin Maruta o prezinta din afara studioului din Buftea. Anul acesta, in martie, prezentatorul de la Pro Tv a transmis in direct din casa devastata a lui Pepe, imediat dupa ce Oana plecase de acolo.  
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies