Pepe isi cauta maseuza la domiciliu, iar Catrinel Sandu a primit cadou un maseur acasa


	Pepe isi cauta maseuza la domiciliu, iar Catrinel Sandu a primit cadou un maseur acasa
Citeste mai mult despre: maseuza, Catrinel Sandu, Pepe,
Data: 16 Octombrie 2011

Pepe cauta maseuza tanara, priceputa care sa vina la domiciliul clientului. Nu conteaza culoarea parului. “Rog seriozitate!”, astfel glumeste Pepe dupa primele 10 zile de antrenamente pentru cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” la care participa in calitate de vedeta-concurent si care va incepe din 21 octombrie la Pro Tv.

Pentru ca repeta si 8 ore pe zi, iar cand ajunge acasa nu are timp decat de un dus fierbinte si de somn, artistului i-ar prinde bine o mana de ajutor din partea cuiva priceput care sa-l faca sa se relaxeze pentru o noua zi de antrenamente.

Pana acum, desi orele de lucru sunt nenumarate, bilantul vanatailor, accidentelor si al febrei musculare este neinsemnat, mai precis Pepe raporteaza doua vanatai, o intindere minora la un deget si o mica durere de umar, “simbolic”, cum ii place lui sa spuna.

Asta poate si pentru ca inainte de a incepe repetitiile de dans, stiind la ce se inhama, Pepe a inceput o cura de vitamine si pastile pentru cartilagii si intarirea imunitatii la care nu renunta in niciuna dintre zile. Alimentatia lui este mult mai ordonata, mananca dimineata, ia mese sanatoase si uneori a ajuns la performanta de a lua si 3 mese pe zi, ceea ce pentru el care manca o data pe zi este un progres.

Desi ambitios si foarte muncitor, Pepe se teme de toate stilurile de dans din concurs, pentru ca pentru el toate sunt noi si provocatoare: “Parca mi-e mai frica de dansurile de societate care impun o tinuta, decat de cele atipice unde nu exista atat de multe reguli, cum ar fi dansul la bara sau cel tiganesc.”, spune Pepe.

La doar 4 luni dupa ce a nascut un baietel, Jojo este intr-o forma de invidiat si are energie cat pentru 10. Sta in sala de repetitii si noua ore pe zi si savureaza fiecare minut de antrenamente: “Sunt bine. Sunt in forma si sunt obisnuita cu antrenamente in forta! Nu tin cont de vanatai sau febra musculara. Dimpotriva! Faptul ca simt ca am lucrat cum trebuie ma ambitioneaza si mai tare!”, spune actrita din Serviciul Roman de Comedie. Nu a avut parte de accidentari in timpul zilei de lucru, doar o intindere de cvadriceps i-a dat ceva batai de cap, dar a invins-o repede.

Poate si pentru ca dupa fiecare zi de repetitii are un program special de revigorare: “Dusuri fierbinti, geluri incalzitoare speciale pentru efort intens, gheata daca e nevoie, ceaiuri relaxante si odihna cat se poate”, iar la toate acestea se adauga psihicul puternic, sustinerea sotului ei Ionut si cele mai frumoase zambete din partea fiului ei, Achim.

De cand a inceput antrenamentele, Jojo si-a creat un regim alimentar special care sa-i dea energie: “Am un regim sanatos asa cum am avut intotdeauna, pentru energie insa am adaugat mai multi carbohidrati. Paste integrale, orez integral, legume, fructe, apa multa si suplimente alimentare. Acesta este regimul meu de dansatoare!”, marturiseste Jojo.

Pentru Catrinel Sandu revenirea la dans este o mare dorinta implinita, insa asta presupune sa stea departe de sotul sau, Gabriel Trifu, care a ramas in America si de fetita ei, Sara care sta cu bunicii ei pana mamica se intoarce seara de la antrenamente. Asadar, pentru Catrinel Sandu oricat de istovitoare ar fi repetitiile de la Buftea, noaptea, cand ajunge acasa, incepe alte antrenamente, cu fetita ei care o primeste cu cea mai mare bucurie si energie.

Nu face baita fara mama ei si nici nu se culca pana nu se intoarce mami acasa, asa ca fetelor li se mai intampla ca la 3 dimineata sa urmareasca impreuna Printesele Barbie, chiar daca dimineata antrenamentele pentru “Dansez pentru tine” bat la usa. Chiar daca departe de ea fizic, Gabi Trifu isi rasfata si isi ajuta sotia cum poate.

Fost sportiv de performanta, Gabi stie cat de importanta este refacerea dupa un antrenament istovitor asa ca daca nu poate fi el alaturi de sotia lui sa-i faca masaj, ii trimite masajul la ea acasa. “Gabi mi-a facut o surpriza foarte frumosa intr-o seara. Stateam acasa istovita dupa o zi de antrenament si a batut cineva la usa.

Era maseurul Cupei Davis a Romania, trimis de Gabi, drept surpriza pentru a-mi face masaj. A fost foarte placut si masajul, dar si faptul ca am simtit grija lui Gabi pentru mine chiar si de la distanta.”, povesteste Catrinel. Chiar daca absolventa a liceului si facultatii de coregrafie, deci obisnuita cu miscarea, Catrinel Sandu nu a mai facut efort sustinut in ultimul timp si astfel acum se poate “lauda” cu febra musculara cat sa dea si altora si cu cateva vanatai de toata frumusetea pe care se pot descifra cu usurinta degetele partenerului ei.

Perfectionista din fire mai ales cand vine vorba despre pasiunea vietii ei, dansul, Catrinel nu poate sa abandoneze o miscare pana nu ii iese ca la carte, astfel ca ea este cel mai dur critic al ei si cel mai exigent antrenor. Nu-i este frica de niciun stil de dans anume, insa sunt anumite stiluri pe care le-a mai dansat si altele pe care doar le-a privit, iar acestea din urma ii dau ceva emotii. Ca si problemele de sanatate cu care stie de multa vreme ca se confrunta: lipsa de calciu, durerile de spate si problemele la genunchi, insa este dispusa sa mearga pana in panzele albe pentru a termina competitia cu fruntea sus.

Mircea Solcanu stie ca oricat de mult ar repeta este prea putin fata de cat ar avea nevoie pentru a ajunge la standardele coregrafice impuse de competitie. Fara accidentari sau vanatai la activ, prezentatorul PoveStirilor de Noapte are insa o febra musculara permanenta. “Aspirina” lui de fiecare seara este catelusul sau Rich care il ajuta sa uite de orice urma de oboseala si dureri, iar regimul alimentar care-l pune pe picioare este format din multe fructe, legume si vitamine. Chiar daca cel mai teama ii este de tango, Mircea sustine cu tarie ca nu s-a inventat vreun stil de dans usor, toate sunt grele, niciunul nu este usor cum pare la televizor.

Cea mai rezistenta natie, cu cele mai solide oase este cea a turcilor si a tatarilor”, glumeste partenerul lui Aylin Cadir dupa fiecare zi de antrenamente. Cu repetitii de peste 5 ore zi de zi, inclusiv in week-end, Aylin se poate lauda ca nu are nici vanatai, nici febra musculara, iar in timpul orelor nu a inregistrat nici o accidentare dramatica. In pauze insa este pericolul cel mare: “Ce e cel mai amuzant e ca riscurile de accidentari atunci cand dansam chiar sunt mici. In pauze cand ne prostim, mi s-a intamplat sa calc stramb sau sa ma impiedic si sa cad. Dar sunt ok, n-am nimic grav.”, spune Aylin cu mult entuziasm.

Terapia ei de fiecare seara, dupa repetitii, este formata dintr-o baie fierbinte, doua linguri de miere cu propolis, cateva vorbe schimbate cu sotul ei, Bebe, coloana sonora a filmului “Amelie”, sunetul ploii si somul pana dimineata. Energia pentru o noua zi de dans si-o ia din cafea si din cateva lingurite de miere cu capacele (un tip de figure), iar sotul ei Bebe pare chiar remediul ideal pentru un sportiv: spune vorbe bune si face si masaj.

Alex, tobosarul trupei Zero de la Happy Hour, are uneori impresia ca face antrenamente de judo, nu de dans, la ce dureri, vanatai, febra musculara si accidentari are parte zi de zi. Daca inainte antrenamentele pentru “Dansez pentru tine” i se pareau dificile, acum i se par istovitoare: “In primele zece minute de cand intru in sala curg apele pe mine, iar in alte 20 de minute sunt lesinat. Totusi nu ma las.”, povesteste cantaretul.

I se intampla sa repete si 8 ore pe zi, dar asa cum se acumuleaza orele de antrenament, asa creste si numarul vanatailor accumulate pe corp si intensitatea febrei musculare. In drumul spre casa, viseaza la masaje, aspirine si alte metode de relaxare, insa adoarme la 5 minute dupa ce intra in casa, abia mai gasindu-si puterea sa traverseze holul. Iubita lui are pregatite tot felul de masaje speciale, insa nu are prea multi sorti de izbanda, pentru ca pe Alex il doare tot corpul si greu suporta sa-l atinga cineva.

Chiar daca pana acum nu a avut nicio problema medicala in viata lui, este sigur ca dupa Dansez pentru tine va avea, iar curiozitatea lui cea mai mare este cum se va descurca el la dansul la bara. Desi se intreaba daca la dansul cu focul va ajunge sa-si dea foc singur, Alex nu este relaxat in ceea c priveste niciun stil de dans: “oricat de usoare ar parea, ajungi la o parte in care tot universal tau se intoarce si iti aduce aminte ca esti doar un amator!”.

Andreea Ibacka nu mai are nici sambata, nici duminica libera de cand a inceput antrenamentul intensiv la “Dansez pentru tine”. “Nu-I usor deloc, asa cum pare din fotoliul din sufragerie. Cel putin pentru mine, pentru ca nu am experienta in domeniu.”, povesteste actrita care insa nu se da in laturi de la munca pana la epuizare pentru o coregrafie impecabila. Nu are nici o cifra impresionanta de vanatai si accidente, iar febra musculara nu-I da fiori, insa se mai distreaza din cand in cand cu cate o cazatura, nimic grav: “Am mai dat cu capul sau cu fundul de podea la prize, dar nu a fost grav si oricum….am capul tare!”, glumeste vedeta.

Pentru ca nu este obisnuita sa ia medicamente defel, Andreea isi gaseste un remediu simplu, dar eficient pentru refacerea dupa o zi de repetitii: o baie calda si nani! Consiliere de la sotul ei Cabral, multi-vitamine si mancare cat curprinde sunt ingredientele pentru energia de zi cu zi.

Cu o gandire pozitiva, o ambitie fara margini si 8 ore de repetitii pe zi, Daniel Nitoiu vrea sa faca experienta “Dansez pentru tine” una perfecta. Nu ii este frica de niciun stil de dans, nu vrea sa se gandeasca la accidentari la antrenamente sau puncte slabe ale perechii lui de dans, si stie ca doar prin munca sustinuta va reusi sa faca spectacol frumos in ring. Chiar daca are putina febra musculara si dureri de muschi, poate si din cauza unei usoare raceli de care a suferit,  Daniel stie care este reteta energiei pentru el: mananca mai mult de cand danseaza, ia vitamine, asa cum a fost sfatuit, seara face baie fierbinte, iar cel mai dulce remediu inainte de antrenament - o ciocolata. 
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies