Paun Valentin nu se astepta ca Andi sa-i aprecieze atat de mult talentul! INTERVIU EXCLUSIV


	Paun Valentin nu se astepta ca Andi sa-i aprecieze atat de mult talentul! INTERVIU EXCLUSIV
Data: 11 Aprilie 2011

Paun Valentin, dansatorul care in ciuda faptului ca a impresionat juriul si la preselectii si in semifinala "Romanii au talent" nu a reusit sa mearga mai departe in lupta pentru 120.000 euro deoarece nu a fost votat de telespectatori.

Chiar daca Valentin nu a ajuns in finala, talentul lui a fost apreciat in special de Andi Moisescu care se pare ca il va ajuta.

"Imi pare cel mai rau de Valentin Paun. A fost inca din preselectie unul dintre dansatorii mei preferati. Il consider unul dintre cele mai mari talente pe care le-am intalnit in primul sezon. O sa-l invit negresit in ApropoTV, de cate ori o sa am ocazia. Si il anunt pe aceasta cale ca am deja cateva angajamente ferme pentru el, in spectacole corporate. Am primit cererile chiar aseara, prin sms", a scris Andi Moisescu pe blogul sau personal www.andimoisescu.ro, imediat dupa semifinala "Romanii au talent" in care Valentin nu a mers mai departe.

Desigur, Valentin a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.protv.ro in care a vorbit despre cat de incantat este de faptul ca Andi il apreciaza atat de mult. "Pe aceasta cale vreau sa-i si multumesc, chiar am vorbit cu dansul si o sa luam legatura dupa aceea", a declarat Paun Valentin.

Cat despre reactia lui Andi Moisescu a spus: "Am vazut inca de pe scena ca i-a placut foarte mult numarul meu, dar sincer, nu ma asteptam", a mai adaugat Valentin. Vezi AICI momentul prezentat in semifinala "Romanii au talent"!

Urmareste mai jos interviul acordat de Paun Valentin!

Valentin Paun: "A fost oarecum dezamagitor ca nu am ajuns in finala"
ProTV.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies