Paula Seling, aparitie surpriza la “Serviciul Roman de Comedie”!


	Paula Seling, aparitie surpriza la “Serviciul Roman de Comedie”!
Data: 08 Aprilie 2011

Duminica, 10 aprilie, Paula Seling a fost la “Serviciul Roman de Comedie”,unde si-a dezvaluit o latura mai putin cunoscuta. Invitata lui Toni Grecu a prezentat un moment artistic inedit: a purtat un costum traditional maramuresean pe care l-a mostenit de la mama sa, a vorbit cu accent specific graiului din Maramures si a cantat, surprinzator, o piesa semnata de Aretha Franklin.

In aceeasi editie a show-ului, Dragos Stoica a pregatit un numar senzational, in care Gigi Becali, personajul pe care il parodiaza cu mare talent, a vorbi despre filmul romanesc si a prezentat in fata unui grup de ziaristi trei secvente celebre din filmele “Revansa”, “Cu mainile curate” si “Nea Marin miliardar”. La final, nea Gigi a promis ca va face si el un film, cu el in rol principal, care se va numi “Razboiul Stelei”.

In Casa PROporului  a continuat competitia “Romanii n-au talent” cu un moment savuros al unui grup de balet clasic al politistilor din Nasaud, o reinterpretare a celebrului “Lacul lebedelor” in care a aparut si lebada neagra (Ioana Dulf). Si Iulian Postelnicu a intrat in acest concurs in pielea unui tanar stangaci care a incearcat sa faca jonglerii cu sticle, pahare si bauturi colorate, insa nu a avut talent, ci doar tupeu pentru a se prezenta pe scena.

In fata juriului format din Jojo, Toni Grecu si Cristian Tantareanu (Dragos Stoica) accesorizat cu o maseuza thailandeza, a performa si Andreea Doinea in rolul unei femei de etnie rroma: actrita de la SRC a jumulit lebada neagra din momentul precedent. Si tot duminica seara, Oana Zavoranu (Aniela Petreanu) a venit la SRC direct din spital, iar Dan Diaconescu (Claudiu Maier) a anuntat ca Partidul Poporului nu a murit.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies