Pastele "de Bubuieci". O reteta marca Josan, brevetata la "MasterChef"


	Pastele "de Bubuieci". O reteta marca Josan, brevetata la "MasterChef"
Data: 12 Noiembrie 2013

Echipa albastra, condusa de Cheeky Monica, a ajuns la testul sub presiune. Fiecare concurent a avut de pregatit cate trei portii de paste.

Mai usor de zis decat de facut. Insa Catalin Josan, in ciuda faptului ca este un antitalent in bucatarie, a infruntat proba cu multa incredere. Intr-atat de multa, incat a si inceput sa inventeze preparate noi.

Astfel, Catalin Josan s-a laudat in fata lui Chef Florin cu portia sa de "paste milaneze".

"Exista o asemenea reteta?", l-a intrebat mirat juratul.

"Ei, nu stiu de care e. Cu sunca, parmezan si smantana", i-a explicat Catalin acestuia.

"Nu exista", l-a contrazis Chef Florin, care si-a chemat si intaririle, pe ceilalti doi membri ai juriului, care s-au amuzat copios pe seama preparatului brevetat ad-hoc la "MasterChef".

"Zi si tu ca e de la Chisinau si gata. De la Bubuieci. De unde sa stie Florin de pastele de la Bubuieci?", a glumit Chef Catalin.

Pana la urma, Catalin Josan a facut o figura frumoasa cu cel putin unul dintre preparatele sale, "racii ierneaza", despre care Chef Florin a avut numai cuvinte de lauda si astfel a scapat de eliminare.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies