Pariu cu viata, lider incontestabil de audienta


	Pariu cu viata, lider incontestabil de audienta
Citeste mai mult despre: Pariu cu viata, lider de audienta,
Data: 15 Mai 2012

Peste 2 milioane de romani au urmarit aseara secventele in care Vlad (Vlad Gherman) i-a facut Ancai (Cristina Ciobanasu) o emotionanta declaratie de dragoste, i-a cantat impreuna cu trupa Holograf melodia „Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, iar serialul a fost inca o data lider incontestabil de audienta pe toate targeturile.

Intre 20.29 si 22.30 PRO TV a fost lider absolut de audienta in randul publicului comercial cu 8.2 puncte de rating si o cota de piata de 19.5 %, urmat de Antena 1 cu 7.4 puncte de rating si o cota de piata de 17.4%. De asemenea, "Pariu cu viata" de la PRO TV a fost in topul audientelor si pe All Urban, unde a inregistrat 8.0 puncte de rating si o cota de piata de 16.1 %. La nivelul intregii populatii, PRO TV s-a situat pe primul loc in topul audientelor cu o medie de 8.5  puncte si o cota de piata de 17.1% in timp ce Antena 1 avea doar 5.1 puncte de rating cu 10.3 % share.  In randul tinerilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, „Pariu cu viata” a inregistrat in episodul din 14 mai in medie 19.9 puncte de rating si o cota de piata de 48.4%. 

Asteptarea s-a vazut si pe pagina oficiala de Facebook a serialului Pariu cu viata, unde piesa„Sa nu-mi iei niciodata dragostea” a strans pana in acest moment peste 4600 de like-uri, iar pe canalul de Youtube, melodia a strans peste 72.000 de vizualizari in doar doua zile de la incarcarea sa pe internet.

La finalul episodului tensiunea a crescut la cote maxime, toata lumea se intreaba cine este oare noul personaj care va aparea in urmatorul episod, cine va tulbura apele exact inainte de marele final al sezonului 2 din „Pariu cu viata” programat pe 28 mai la PRO TV?
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies