Paris Hilton, in fundul gol la cumparaturi!  FOTO


	Paris Hilton, in fundul gol la cumparaturi!  FOTO
Citeste mai mult despre: Paris Hilton, chiloti, mama, shopping,
Data: 24 Noiembrie 2010

Incredibil, dar adevarat! Mondena Paris Hilton si-a inceput saptamana cu un shopping substantial in Beverly Hills, insa in graba sau intentionat si-a uitat chilotii acasa, astfel incat toti cei aflati in preajma ei, inclusiv paparazzi, i-au vazut fundul prin colantii transparenti.

Insotita de mam ei, sora ei, Nicky, si Brook, ex-sotia violentului actor Charlie Sheen, Paris Hilton si-a inceput saptamana cu o sesiune de shopping, pentru care a adoptat o tinuta ce nu atragea privirile in mod deosebit.

Palarie cu animal print, leggins, pantofi cu tocuri inalte, tricou si un pulover care abia ii acoperea fundul. Paris Hilton a marturisit cu numeroase ocazii ca ii place sa mearga la cumparaturi impreuna cu sora ei, Nicky, deoarece aceasta are mult bun gust.

Shopping-ul a decurs normal, iar spectacolul a fost oferit de Paris Hilton in parcare, langa masina, cand s-a plecat ca sa incarce portbagajul cu pungile pline cu produse de la brand-uri celebre, Paris Hilton nu purta chiloti, astfel incat toata lumea i-a vazut fundul, bine conturat, prin colanti.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies