La aproape 80 de ani, a dansat in finala "Britain's Got Talent". Paddy a aratat lumii intregi ca varsta e doar un numar si a castigat respectul tuturor


	La aproape 80 de ani, a dansat in finala "Britain's Got Talent". Paddy a aratat lumii intregi ca varsta e doar un numar si a castigat respectul tuturor
Data: 08 Iunie 2014

Paddy, septuagenara care a castigat respectul tuturor demonstrand ca ambitia nu are varsta, a ajuns alaturi de Nico, partenerul ei, in finala "Britain's Got Talent", in ciuda unei accidentari la coaste pe care femeia inca o resimte.

Paddy si Nico au dansat fara greseala in marea finala a show-ului, fiind considerati printre favoritii la castigarea marelui premiu de 300.000 de euro. Desi prestatia lor nu a reusit sa-i plaseze in topul preferintelor publicului dupa aflarea votului, cei doi au oferit un exemplu intregii lumi, iar numarul lor a primit aplauzele si respectul tuturor.

Surpriza de proportii la "Britain's Got Talent". Cine a plecat acasa cu marele premiu de 300.000 de euro

Numarul favorit al juratei Amanda Holden, cea care a oferit perechii Paddy si Nico "tichetul de aur" ce i-a trimis direct in semifinale, s-a intors in concurs cu un dans de salsa care a ridicat sala in picioare.

Cei doi au reusit sa ajunga in finala "Britain's Got Talent" si sunt considerati favoriti la castigarea marelui premiu. Prestatia celor doi a fost cu atat mai surprinzatoare cu cat prezenta lor in concurs a fost confirmata cu numai cateva ore inainte de inceperea show-ului. Problemele au aparut cand Paddy a suferit o accidentare si s-a ales cu cateva coaste rupte, ceea ce i-a facut pe medici sa fie sceptici in ceea ce priveste participarea sa in semifinale.

In ziua concursului, insa, medicii i-au spus venerabilei concurente in varsta de 79 de ani ca poate dansa din nou pe scena "Britain's Got Talent". 

"Mi-am rupt o coasta acum aproape doua saptamani, in timp ce exersam impreuna cu Nico. Dupa ce am luat o pauza de cateva zile, am inceput sa ma simt mult mai bine, iar acum i-am anuntat si pe cei de la 'Britain's Got Talent' ca ma simt in stare sa dansez. Este ceva ce imi doresc foarte mult sa fac", a declarat Paddy.

Amanda Holden, care ii vedea favoriti la castigarea titlului de cei mai talentati britanici si se declarase "devastata" ca cei doi au iesit din concurs, si-a exprimat bucuria pe Twitter: "Sunt incantata sa va anunt ca medicii si-au dat acordul, iar Paddy si Nico revin la BGT".

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies