Orlando: "Sincer, ma asteptam sa fiu criticat" INTERVIU EXCLUSIV


	Orlando: "Sincer, ma asteptam sa fiu criticat" INTERVIU EXCLUSIV
Data: 16 Aprilie 2011

Orlando, unul dintre concurentii de la "Romanii au talent" care le-a dat membrilor juriului cele mai multe emotii  din pacate nu a reusit sa ajunga in finala, dar a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.protv.ro. Imediat dupa ce a parasit scena si a vorbit despre impresiile din culise, dar si cum i s-au parut criticile aduse de Mihai Petre.

"Am primit putine critici din partea domnului Mihai, dar au fost constructive, spun eu. Sincer ma asteptam sa fiu criticat pentru ca in preselectii nu am avut parte de asa ceva, insa acum ma gandeam ca trebuie sa apara si criticile", a spus Orlando.

Momentul prezentat pe scena "Romanii au talent" a fost in totalitate creat de Orlando care si-a exprimat regretul ca nu a avut cum sa faca tot numarul pentru ca a fost limitat de timp. Astfel a fost nevoit sa mai scurteze din figuri.

Intrebat daca a avut emotii, Orlando a raspus: "Da, am avut emotii si eu zic ca orice artist are. Este ceva normal sa ai emotii cand urci pe scena pentru ca iti doresti sa dai tot ce e mai bun din tine". Vezi AICI numarul prezentat in semifinala "Romanii au talent"

Urmareste mai jos un interviu acordat de Orlando exclusiv pentru www.protv.ro!

Orlando: "Criticile lui Mihai Petre au fost constructive, zic eu"
ProTV.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies