Nici daca te uiti de doua ori nu-ti vei da seama daca este aceeasi persoana in ambele imagini. Transformarile radicale la care se supun sud-coreenii


	Nici daca te uiti de doua ori nu-ti vei da seama daca este aceeasi persoana in ambele imagini. Transformarile radicale la care se supun sud-coreenii
Citeste mai mult despre: operatii estetice,
Data: 09 Iulie 2013

Pe masura ce tehnologia avanseaza, chirurgia estetica incepe sa nu mai fie un lux, se ieftineste, devenind in acelasi timp mai sigura si mai simplu de efectuat. Insa nicaieri in lume operatiile estetice nu sunt atat de populare ca in Coreea de Sud. Potrivit The New York Times, una din cinci femei din Seoul au apelat la o astfel de interventie, cel putin o data.

Acesta a devenit un subiect intens mediatizat dupa concursul Miss Coreea 2012, unde toate participantele aveau aceleasi trasaturi obtinute in cabinetul esteticianului: piele deschisa la culoare, un nas mic si carn, ochi mari, maxilare definite si o barbie in forma literei V.

"Stiu, se numeste rasfat." Imagini din intimitatea Andreei Marin. Ce fotografii au aparut pe internet

Castigatoarea concursului, Yu-mi, a recunoscut cu mandrie ca si-a facut cateva operatii estetice, ba mai mult, a marturisit ca "niciodata nu am spus ca m-as fi nascut frumoasa".



Mai mult, vedetele pop sud-coreene vorbesc cu nonsalanta despre procedurile prin care au trecut pentru a obtine un chip cat mai apropiat de perfectiune, iar reclamele la clinicile estetice sunt o banalitate, fiind intalnite la orice colt de strada.

Procedurile principale la care se supun sud-coreeni sunt cele de creare a pleoapei superioare si cele de micsorare si alungire a nasului. Surprinzator sau nu, chirurgia estetica nu este populara numai in randul femeilor, ci si barbatii apeleaza foarte des la asta.

Mai multe imagini gasesti in galeria foto de mai jos

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies