OOPS! Sani gata sa sara din decolteu! FOTO!


	OOPS! Sani gata sa sara din decolteu! FOTO!
Citeste mai mult despre: sani, celebritati, decolteu,
Data: 23 Mai 2010

Vedete sau starlete in cautarea celebritatii apar pe la evenimente, mondenitati sau cluburi in rochii stramte cu decolteuri indraznete, astfel incat orice miscare mai vioaie le-ar puta lasa sanii la vedere, cum s-a intamplat nu de putine ori, de altfel.

Siliconate, ca e in trend, sau cu sani voluptosi de la mama natura vedetele nu se sfiesc sa ii bucure si pe ceilalti cu “dotarile” lor, vizibile din decolteurile generoase.

In top se afla si “veterana” Pamela Anderson, dar si Paris Hilton, mai putin dotata, sau ex-Spice Girls Mel B. Daca siliconarea ti-a luat mintile, cum este cazul argentiniencei Sabrina Sabrok, atunci este si mai greu sa iti tii sanii in decolteu, sa nu mai scape un mamelon sau un sfarc pe-afara. Katy Perry stie deja lectia si paseste foarte precauta cand are rochii decoltate.

Faptul ca isi privesc des sanii gata sa iasa din decolteu, de parca ar vrea sa fie sigure ca sunt tot doi, si nu trei cum avea o femeie din filmul "Total recall", dar era SF:))), a devenit aproape un tic... chic pentru vedete.

Bineinteles, nu sunt de condamnat cele care indraznesc sa poarte decolteuri tulburatoare pentru privirile barbatilor. Nu-I asa!?!

 

Modifică setările cookies