Cei mai talentati: Olate Dogs din America, Pudsey din Marea Britanie, Blue, Ozzy si Jay din Romania, preferatii publicului in show-urile "Got Talent"


	Cei mai talentati: Olate Dogs din America, Pudsey din Marea Britanie, Blue, Ozzy si Jay din Romania, preferatii publicului in show-urile "Got Talent"
Data: 04 Februarie 2014

Atat in America, cat si in Marea Britanie castigatorii sezonului trecut al emisiunilor "Got Talent" au fost cativa catei, insotiti de proprietarii lor. Iar trendul a fost confirmat apoi in Romania, de Bruno Icobet si cei trei prieteni ai sai patrupezi: Blue, Ozzy si Jay.

Olate Dogs este un grup format din doi barbati, tata si fiu, si cainii dresati de cei doi, in realitate atractia principala a show-ului. Ei stiu sa se dea pe tobogan, sa faca roaba, sa mearga in doua labute, sa sara peste obstacole si multe alte trucuri care au facut-o pe Sharon Osbourne, membra a juriului, sa tipe si sa ii aplaude entuziasmata.

Nici Pudsey nu s-a lasat mai prejos. El este un catel dansator care a facut show in ultimul sezon "Britain's Got Talent" si care a reusit sa si castige marea competitie.


 

Unul dintre cele mai emotionante si mai sensibile momente din cate au fost pana acum la "Romanii au talent" este opera lui Bruno Icobet, marele castigator din 2013. El a reusit sa-si convinga cainii sa danseze cu el fara sa le dea nicio comanda vocala si fara nicio recompensa. Astfel, a ridicat juriul in picioare cu numarul sau.

"Romanii au talent" - un nou sezon, din 14 februarie la ProTV.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies