Oana Radu, adevarul despre tenul ei. Ce ascunde cantareata sub straturile de machiaj

Oana Radu, adevarul despre tenul ei. Ce ascunde cantareata sub straturile de machiaj
Data: 13 Februarie 2015

Oana Radu, o fosta concurenta din primul sezon de la "Vocea Romaniei", revine cu o noua surpriza, dupa ce a uimit pe toata lumea cu noul ei look.

Oana a ajuns de nerecunoscut in mai putin de sase luni. Tanara de 20 de ani a reusit sa slabeasca 50 de kilograme in timp record, dupa ce replica unui baiat pe care l-a intalnit intr-un cerc de prieteni a pus-o pe ganduri.

Asemanata la voce, dar si la fizic, cu solista internationala Adele, aceasta ajunsese  anul trecut la o greutate de 120 kg. Acum are mai putin de 60 de kg si nu vrea sa se opreasca aici. Oana a marturisit ca vrea sa apeleze si la operatiile estetice pentru a se simti bine in pielea ei.

Oana Radu a tinut dieta Dukan si face sport zilnic: face o ora de aerobic plus o ora de aparate, cu ajutorul unui instructor. De curand, vedeta a publicat pe pagina de Facebook o imagine in care apare complet nemachiata, iar aceasta poza a fost o adevarata surpriza pentru fani. 


Oana Radu se va alatura echipei de la Ferma Vedetelor si va renunta pentru o lunga perioada de timp la confortul de acasa, la telefonul mobil si la internet, in favoarea unei experiente unice, o intoarecere la traditiile romanesti si la vremurile strabunicilor.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies