Oameni "Jos palaria!"

Oameni "Jos palaria!"
Citeste mai mult despre: ProTV, campanie, Jos palaria,
Data: 25 Iulie 2009
Pro TV vine in mijlocul dumneavoastra, a celor in fata carora putem spune \"Jos palaria!\". Sa incepem sa aspiram la civilizatie, responsabilitate si respect pentru cei de langa noi.

Echipele noastre merg prin tara si le ofera romanilor demni de respect cate o palarie. Vineri i-am salutat pe oamenii simpli, pe langa care trecem zi de zi grabiti, dar care, prin gesturile lor, schimba Romania in bine.

500 de interventii pe zi in toata tara! 150 de cazuri grave care necesita internare sau manevre de resuscitare. Sunt in lupta pentru viata in fiecare secunda: accidente, incendii, canicula, nenorociri in care ei intra cu gandul ca pot salva inca o viata. In fata angajatilor SMURD, a responsabilitatii de care dau dovada in fiecare zi, un salut respectuos: "Pentru ceea ce faceti dumneavoastra, Pro TV va respecta, JOS PALARIA!"

Legume romanesti 100%, crescute in gradina casei din Voluntari, cu truda! Geta Istrate se lauda cu rosiile ei mari carnoase, soi autohton, pe care nu le stropeste cu chimicale. In fiecare dimineata isi ia cosurile pline si ocupa o taraba in piata. Vinde si 20 de kilograme pe zi. Isi rotunjeste veniturile, pentru ca pensia e prea mica: "Pro TV va respecta pentru ceea ce faceti si va spune JOS PALARIA!"

Resposabilitate si bun simt! De aproape 20 de ani, Nea Sandu, stiut de toata lumea sub numele de Cocosatu, prepara mici in fiecare zi in apropiere de aeroportul Baneasa. Au mancat mititei facuti de el presedinti, ministri, parlamentari, dar si oameni simpli. Micii romanesti facuti de Nea Sandu au fost exportati peste mari si tari cu avionul. Asta dupa ce strainii le-au simtit gustul la Bucuresti. Langa acest suflet simplu si curat, care nu s-a saturat de munca, se afla un om de afaceri care a simtit si a crezut in pasiunea prietenului sau: "Pro TV va spune JOS PALARIA!"

Un oras ca o jungla. Asa arata Capitala zi de zi. La 7 dimineata, cativa tineri pleaca cu bicicleta spre birou. Lasa autoturismul in garaj si se lupta cu traficul pe doua roti. Pleaca din Floreasca si merg pana in zona 1 Mai. Traverseaza o buna parte de oras si ajung la birou mai repede cu bicicleta. Vineri, au avut parte de o surpriza: "Pro TV va premiaza pentru ca mergeti pe bicicleta si vreti sa aveti un oras curat si va spune JOS PALARIA!"

In aceasta saptamana, Pro TV va propune o noua revolutie: cea a bunului simt, a responsabilitatii, a seriozitatii si a modelelor de urmat. Dupa o zbatere de doua decenii, Romania merita sa iasa din interminabila tranzitie. Pro TV va invita sa va scoateti palaria in fata celor care pedaleaza pe modestie si bun simt.

Click AICI pentru a trimite filmuletul tau!

Modifică setările cookies