O profesoara s-a urcat pe catedra si s-a dezbracat in fata elevilor. Motivul pentru care a decis sa faca acest gest

O profesoara s-a urcat pe catedra si s-a dezbracat in fata elevilor. Motivul pentru care a decis sa faca acest gest
Citeste mai mult despre: profesoara, catedra, lectia de biologie,
Data: 12 Octombrie 2015

Din ce in ce mai multi profesori recunosc ca sustinerea orelor de curs a devenit o activitate dificila din cauza numeroaselor surse de informatiei la care elevii au acces si a intereseul scazut afisat de acestia.

In incercarea de a le oferi elevilor sai o lectie interactiva si amuzanta, o profesoara a decis sa puna in aplicare un plan de lectie mai putin obisnuit. Debby Heerkens, o profesoara de biologie la Scoala "Groene Hart Rijnwoude" din Olanda, a gasit o metoda de predare iesita din tipare.

Citeste si: Are 3 ani si a reusit sa ii lase pe membrii juriului cu gura cascata. Ce stie el sa faca a ridicat sala in picioare

Femeia s-a urcat pe catedra in timpul unei ore de biologie si a inceput sa isi scoata hainele chiar sub privirile surprinse ale copiilor aflati in sala de clasa. Motivul pentru ca decis sa faca acest gest neobisnuit a fost acela de a le prezenta elevilor intr-o maniera amuzanta alcatuirea corpului uman. Pe sub haine, Debby a imbracat un costum din spandex pe care erau imprimate organele si muschii corplui. 

Dupa ce le-a prezentat copiilor aceasta prima parte a lectiei, Debby a renuntat si la aceasta costumatie pentru a le oferi sansa elevilor de explora scheletul uman. 

Conform Bored Panda, Debby a decis sa apeleze la aceasta metoda de predare atunci cand a vazut o persoana mergand pe strada imbracata intr-o pereche de colanti cu un imprimeu asemanator. 

Elevii s-au declarat incantati de lectia de biologie si asteapta cu interes si alte ore memeroabile oferite de Debby Heerkens.


 

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies