Numere de magie azi in "Las Fierbinti", de la 20:30! Johannes ii uimeste pe toti satenii cu trucurile lui


	Numere de magie azi in "Las Fierbinti", de la 20:30! Johannes ii uimeste pe toti satenii cu trucurile lui
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, Dorel, Giani, Johannes,
Data: 18 Octombrie 2012

In episodul de astazi, de la 20:30 la ProTV si in avans pe voyo.ro de la ora 10:00, celebrul Johannes vine in “Las Fierbinti” cu toate numerele sale uimitoare! Iluzionistul devine pentru o seara Amigo, varul lui Giani (Costi Dita), care soseste in sat din strainatate si ii uluieste pe toti cu trucurile sale.

“Cel mai mare hot dintre toti scamatorii”, dupa cum il prezinta Giani in barul lui Bobita (Mihai Bobonete), Amigo va avea multi asi de scos din maneca, inclusiv o surpriza de proportii pentru Bobita si Giani, mereu pusi pe afaceri.
Acestia doi incearca sa scoata bani de pe urma numerelor lui Amigo (Johannes) si se gandesc cum sa-l foloseasca in bar. Giani il asigura pe Bobita ca varul sau este periculos si dat in urmarire generala pentru ca a reusit sa schimbe masina unui senator primita de la Guvern cu o Dacie. Cum se va termina intreaga poveste, telespectatorii Pro Tv vor afla joi seara in “Las Fierbinti”.

Vezi episodul in avans aici

Despre aparitia sa in serial, Johannes spune ca a fost extrem de amuzant sa filmeze: “Si asta din mai multe puncte de vedere”, recunoaste el. “O data pentru ca au fost cateva momente in care actorii au iesit din scriptul pe care il invatasera si au facut scenele mai tari! Si doi, pentru ca am fost pus in mai multe secvente sa umimesc niste localnici cu numerele mele; acestia trebuiau sa se mire in timp ce priveau ce facea Amigo, adica eu, numai ca ei au fost de-a dreptul uluiti, intr-un mod cat se poate de real, uitand de multe ori ca acolo se mai si filma. Tin minte ca se dadea “stop”, dar eu continuam cu trucurile, ceea ce ii facea pe cei din platou sa se adune ca hipnotizati, spre disperarea regizorului”, povesteste amuzat Johannes.

Despre rolul din “Las Fierbinti”, acesta spune ca a fost destul de simplu sa-i dea viata pentru ca Amigo este magician: “Practic a fost simplu sa imi joc propriul rol, intr-un fel. Vestea ca in sat a sosit Amigo se raspandeste ca un fulger, iar oamenii vin in barul lui Bobita, centrul distractiei din “Las Fierbinti”, ca sa vada ce lucruri ciudate face acesta. Pentru ca la acel moment taranii se tot plangeau ca un hot le da tarcoale si le fura animalele din batatura si alte obiecte casnice, apare si ideea plina de bani in mintea lui Bobita si a lui Giani de a le readuce animalele si obiectele disparute inapoi, evident contra cost. Restul insa trebuie sa descoperiti singuri joia asta”, incheie Johannes.

Si tot acum, Dorel (Mihai Rait Dragomir) se indragosteste pe Facebook. O cunoaste virtual pe Monica, iar acum este pregatit sa se intalneasca cu ea, pentru ca fata vine special pentru el in sat. Dupa ce se ferchezuieste si cumpara flori, Dorel merge la intalnirea cu Monica, aceasta propunandu-i sa petreaca noaptea impreuna pe malul lacului, la un foc de tabara si cantand la chitara.

Numai ca simpatica Monica se dovedeste a fi … Sandu, iar reactia lui Dorel cand descopera asta va smulge hohote de ras celor de acasa, joia aceasta, in “Las Fierbinti”. 

Vezi aici cele mai noi episoade, integral pe Voyo.ro


 
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies