Nu ai mai vazut niciodata un foc de artificii filmat din interior. Videoclipul saptamanii iti arata cele mai spectaculoase imagini HD


	Nu ai mai vazut niciodata un foc de artificii filmat din interior. Videoclipul saptamanii iti arata cele mai spectaculoase imagini HD
Data: 25 Iunie 2014

Focurile de artificii sunt folosite adeseori pentru a marca evenimentele importante si auy devenit deja o traditie de Anul Nou, la nunti sau la finalul festivalelor de muzica. Explozia de culori exercita o adevarata fascinatie, iar jocul de artificii a devenit din ce in ce mai elaborat si spectaculos in ultimii ani.

Putini stiu insa cum arata un foc de artificii privit foarte indeaproape. Jos Stiglingh a reusit sa surprinda focul de artificii de la festivalul SunFest, din Florida, cu ajutorul unei drone pe care a montat o camera de filmat GoPro.

O astfel de drona poate ajunge pana la 300 de metri inaltime, in timp ce focurile de artificii pot ajunge la 150 de metri inaltime.

Chiar daca dronele sunt din ce in ce mai des criticate pentru incalcarea intimitatii, tot mai multi le folosesc pentru a surprinde imagini din unghiuri sau de la inaltimi la care oamenii nu pot ajunge fara mari cheltuieli. Nu cu multa vreme in urma, o drona de acelasi model a capturat vulcanul Yasur din insula Tanna (Vanuatu) chiar in timpul eruptiei.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies