Noul iPhone ar putea aduce vanzari record pentru Apple. Cum s-ar putea numi noul model

Noul iPhone ar putea aduce vanzari record pentru Apple. Cum s-ar putea numi noul model
Citeste mai mult despre: iPhone,
Data: 04 Octombrie 2011

Apple ar putea depasi recordul de vânzari de 1,7 milioane de dolari intr-o zi datorita noului iPhone, care ar putea fi prezentat marti in cadrul unui eveniment special.

Parerile analistilor sunt impartite cu privire la ceea ce se va petrece in cadrul evenimentului organizat de Apple, scrie dailymail.co.uk.

Astfel, exista zvonuri potrivit carora noul model Apple s-ar putea numi iPhone 5 sau iPhone 4S.

Cele mai recente zvonuri despre noul iPhone

• "Ne asteptam ca iPhone 5 sa aiba un chenar uniform din aluminiu care il va asemana mai mult cu un MacBook Air decât cu iPhone 4", spun analistii de la Ticonderoga Securities.

• O fotografie aparuta pe Weibo (Twitter-ul din China) parea sa reprezinte un cip nou, care are anumite asemanari cu iPhone 4.

• Analistii de la Wedbush Morgan spun ca noul telefon nu va fi 4G. Un astfel de telefon, cu o interfata imbunatatita, ar putea fi lansat in 2012.

• Janney Capital spune ca Apple va vinde 107 milioane de telefoane in 2012.

Apple a invitat presa la un "eveniment special" organizat marti la sediul central din Cupertino, California, denumit"Let's talk iPhone" ("Sa vorbim despre iPhone" - n.r.).

Locatia aleasa de companie este neobisnuita, deoarece Apple organizeaza de obicei lansarile de produse intr-una dintre uriasele sali de conferinta din San Francisco.

Invitatia nu ofera alte detalii, iar reprezentantii companiei au refuzat sa dea alte informatii.

Noul iPhone va fi primul produs important lansat dupa preluarea postului de director general de catre Tim Cook, dupa ce Steve Jobs a demisionat in luna august.

Nu este clar daca Jobs, care a preluat pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie, va fi prezent la eveniment.

Mediafax

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies