Transformarea celei mai controversate vedete: de la fetita inocenta, la vampa fara inhibitii. O recunosti?


	Transformarea celei mai controversate vedete: de la fetita inocenta, la vampa fara inhibitii. O recunosti?
Citeste mai mult despre: Nicki Minaj, vedete,
Data: 29 August 2014

Nicki Minaj este una dintre cele mai controversate artiste ale momentului si, indiferent ca unii o urasc sau o adora, nimeni nu poate contesta ca fiecare miscare a vedetei atrage atentia tuturor.

Pe vremea cand era doar o fetita care visa sa devina asistenta medicala pentru a ajuta oamenii, Onika Tanya Maraj, pe numele sau adevarat, nu isi imagina ca va deveni o vedeta cunoscuta in intreaga lume.

O filmare cu Nicki Minaj din copilarie o infatiseaza pe aceasta imbracata intr-o bluza cuminte, alba, cu cercei rotunzi si parul prins, vorbind cu seriozitate despre motivele pentru care isi dorea sa fie asistenta.

Odata cu trecerea anilor, lucrurile s-au schimbat, iar Nicki si-a descoperit pasiunea pentru rap si s-a transformat intr-una dintre cele mai cunoscute artiste de peste Ocean. De curand, videoclipul celei mai recente piese ale sale, "Anaconda", a a devenit cel mai vizualizat clip in 24 de ore de la lansarea sa pe platforma Vevo, principalul furnizor de continut al site-ului de partajare de fisiere video YouTube.

Noul videoclip a atras un numar de 19,6 milioane de vizualizari in doar 24 de ore de la lansarea sa pe Vevo.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies