Un indian stabilit in Romania de 9 ani, de profesie medic neurochirurg, a reusit sa obtina sortul MasterChef cu trei de DA. Jaiswal Anjani Kumar are 29 de ani si a venit la preselectii cu o reteta indiana: urda cu sos de alune.
Tanarul a venit in Romania in 2003 pentru a face Facultatea de Medicina in Oradea. Tot atunci, si-a descoperit pasiunea pentru gatit. “Am inceput sa gatesc de cand m-am mutat in Romania. Am venit ca student si am inceput sa gatesc pentru ca altfel nu aveam ce sa mananc. Nu eram prea obisnuit cu mancarea romaneasca. Am venit cu o reteta indiana, sa vada si ei cum se mananca la noi”, a spus Anjani.
A doua editie "MasterChef" este acum in intregime pe Voyo.ro.
Anjani a avut emotii mari cand a aparut in fata celor trei jurati de la Masterchef. “La operatii nu am emotii”, a tinut sa precizeze concurentul.
“Nu am mai mancat urda in felul acesta. Nu are sare deloc. La voi in India exista condimentul asta? Eram foarte entuziasmat. Noi nu facem treaba asta aici. Poate la voi acolo se mananca. Vreau sa iti pui sare in buzunar si sa iti pastrezi bluza asta mereu cand gatesti. Vreau sa pui sare in mancare”, i-a spus Catalin Scarlatescu.