Mos Craciun a venit mai devreme la Rihanna. Cu ce cadouri exorbitante se lauda cantareata pe internet


	Mos Craciun a venit mai devreme la Rihanna. Cu ce cadouri exorbitante se lauda cantareata pe internet
Citeste mai mult despre: Rihanna, cadouri,
Data: 13 Decembrie 2013

Craciunul a mai venit mai devreme pentru Rihanna, una dintre cele mai populare artiste din lume la momentul actual.

Cantareata a publicat pe o retea de socializare o serie de fotografii in care le arata fanilor cat de bine a inceput luna cadourilor pentru ea.

Mos Craciun a venit in avans cu o multime de produse de lux - genti, haine si pantofi de firma, din colectiile abia lansate ale celor mai bine cotati designeri.

Fiecare dintre fotografiile de mai jos a devenit un adevarat hit pe internet, strangand sute de mii de Like-uri de la fani din toata lumea.


Sursa foto: Instagram/Rihanna

 

Rihanna si-a lansat primul album discografic in 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" si "Disturbia". Inainte de "Loud", din 2010, cantareata a lansat albumul "Rated R", in noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) si "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vandut in peste 100 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cantareata a fost recompensata cu sase premii Grammy.

In 2013, Rihanna ocupa pozitia a sasea, cu incasari de 43 de milioane de dolari, in topul celor mai bine platiti artisti din industria muzicala, conform MEDIAFAX.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies