Monica Dascalu si Corina Caragea dezvaluie ce contin bagajele lor de vacanta

Monica Dascalu si Corina Caragea  dezvaluie ce contin bagajele lor de vacanta
Citeste mai mult despre: Monica Dascalu, Corina Caragea, Oana Cuzino,
Data: 16 Iunie 2009
In editia de simbata, 20 iunie, a emisiunii de weekend Ce se intimpla, doctore?, Monica Dascalu, prezentatoarea Stirilor Pro Tv si a emisiunii Weekend cu Monica de la Pro Tv International si Corina Caragea, prezentatoarea Stirilor din Sport de la Pro Tv, dezvaluie produsele care nu lipsesc niciodata din bagajele lor de vacanta.

Pe principiul “decat sa lipseasca, mai bine sa prisoseasca”, si portfardul vedetelor Pro Tv este intesat de cosmetice, doar ca ele respecta cu strasnicie urmatoarea regula: factorul de protectie trebuie sa fie cat mai mare. Aceste produse sunt si cele care nu lipsesc nici din bagajele Crinei Matei sau ale Oanei Sarbu.

Ca tot veni vorba de vacanta, reprezentantele sexului frumos vor afla din editia de sambata a emisiunii Ce se intampla, doctore? care este ultima moda in materie de costume de baie si care sunt modelele care avantajeaza fiecare silueta in parte. De asemenea, telespectatorii Pro Tv care nu vor sa renunte la relaxare, dar nici sa scoata multi bani din buzunar pentru vacanta de anul acesta, afla in aceeasi editie ca turismul rural este rege in vreme de criza. Cine alege sa-si petreaca astfel vacanta nu doar ca salveaza bani, dar mananca si traieste eco aceasta perioada.

 

Modifică setările cookies