Monica Columbeanu: "Eu ii sugerez lui Iri sa isi gaseasca alta femeie"

Monica Columbeanu: "Eu ii sugerez lui Iri sa isi gaseasca alta femeie"
Data: 07 Octombrie 2009
Daca acum cativa ani in familia Columbeanu, MONI+IRI=LOVE, acum formula magica arata in felul urmator MONI+IRI=respect, amicitie, prietenie si cam atat. La partea cu Love, dragoste, sentimente, se pare ca fiecare e liber sa faca ce vrea.

"Am spus in repetate randuri ca nu m-ar deranja ca Irinel sa se vada si cu alte femei. De multe ori eu ii sugerez sa faca acest lucru, el se simte jignit si deranjat de ceea ce ii spun eu. Nu ne-am casatorit ca sa ne incorsetam unul pe celalalt". Aceasta este afirmatia doamnei Columbeanu, care se pare ca vrea cu orice pret sa isi vada sotul fericit. Fericit cu ea sau cu alta domnisoara, nu mai are nicio importanta.

De curand, Irinel Columbeanu a fost vazut flirtand intr-un club de fite cu o blonda sexy pe nume Mariana Rosca. Moni spune ca nu a discutat cu sotul despre aceasta noua cucerire. Doamna Columbeanu afirma ca: "noi nu vorbim despre lucruri neinteresante, sincer. Daca ar fi sa ne luam la cearta, sau sa incepem discutii de fiecare data cand se scrie ceva, ar insemna sa discutam numai despre asta, pentru ca in fiecare zi apare ceva nou sau ceva exagerat despre noi, si relatia noastra ar fi sortita esecului."

 

 

 

Modifică setările cookies