Monica a pierdut custodia Irinucai! Afla de ce!


	Monica a pierdut custodia Irinucai! Afla de ce!
Data: 06 Iunie 2011

Dupa ce pe data de 15 aprilie Irina i-a fost incredintata Monicai se pare ca roata s-a intors, din nou impotriva ei deoarece Irinuca este din nou la tatal ei.

Judecatoria din Buftea a decis reincredintarea custodiei Irinei, tatalui ei, Irinel Columbeanu. Monica in acest moment se afla in Los Angeles, asta motivand si lipsa ei in momentul in care a fost luata decizia mentionata mai sus.

Desi avocatii Monicai au folosit orice "arma" pe care au avut-o in dotare se pare ca nu a fost suficient pentru a impidica decizia autoritatii judecatoresti.

Drept urmare, Irinuca se afla in aceste momente in resedinta de la Izvorani alaturi de tatal si bona angajata de Iri. Bineinteles, cum razboiul nu are cum sa se termine, avocatii Monicai il acuza pe Irinel ca si-ar fi rapit fiica de la gradinita deoarece acesta si-a luat fata fara a prezenta hotararea pronuntata de Judecatoria din Buftea.

Din punctul de vedere al specialistilor, Irinel avea dreptul sa-si ia copilul, insa ce se va mai intampla cu micuta Irina ramane de vazut.
 


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies