Mirele si cavalerii de onoare au urcat pe scena, iar ce a urmat e deja viral! Mireasa nu se astepta la asa ceva

Mirele si cavalerii de onoare au urcat pe scena, iar ce a urmat e deja viral! Mireasa nu se astepta la asa ceva
Citeste mai mult despre: cavaleri de onoare, dans, mire, mireasa,
Data: 10 August 2015

Nuntile sunt intotdeauna motiv de bucurie atat pentru miri si familiile lor, cat si pentru prieteni. In anul 2014, un dans de nunta a devenit viral pe internet dupa ce mirele, Sean Rajaee, si cavalerii de onoare au pus in scena o coregrafie care a depasit asteptarile tuturor. 

Un an mai tarziu, unul dintre cavalerii de onoare care au impresionat audienta s-a casatorit, iar prietenii sai au decis sa ii dea o mana de ajutor in organizarea unui moment artistic de senzatie.

Pentru "a pastra" traditia, tinerii si-au pus la incercare creativitatea si au realizat un dans pe care toti invitatii l-au privit cu sufletul la gura. 

Citeste si: Trucul pe care gospodinele il vor aprecia. Iata un sfat care va transforma prepararea prajiturilor intr-o placere

Mai mult, "trupa de soc" a adaugat si un moment muzical pentru ca totul sa devina mai romantic. Fara urma de indoiala, mireasa a fost cea mai impresionata de gestul sotului sau si al prietenilor lor. Reactia ei din finalul clipului face mai mult decat o mie de cuvinte. 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies