Mireasa nu se astepta sa se intample asta la propria nunta. Gestul mirelui si al mamei sale depaseste orice asteptare

Mireasa nu se astepta sa se intample asta la propria nunta. Gestul mirelui si al mamei sale depaseste orice asteptare
Citeste mai mult despre: mireasa, dans, mama, mire, nunta,
Data: 02 Iunie 2015

Fiecare mireasa isi doreste ca nunta sa sa iasa ca la carte, totul sa fie perfect, iar situatiile neprevazute sa fie cat mai putine. 

Jenna Van Heek este una dintre miresele care au avut parte de o surpriza de proportii intr-una dintre cele mai importante momente din viata sa. Actualul sau sot, Evan Hegge a pus la cale un moment artistic pe care putini barbati se simt in stare sa il puna in scena in fata unei audiente alese. 

Citeste si: Reactia simpatica a unei fetite cand afla ca mama ei este insarcinata. Filmuletul care te va face sa razi cu lacrimi

Evan Hegge a povestit pentru Huffingtonpost ca, in copilarie, in fiecare sambata familia sa se achita de treburile casnice pe acorduri muzicale, dansand si simtindu-se bine.

"Noi radeam de modul in care parintii nostri dansau, iar ei se amuzau copios pe seama noastra", a declarat Evan. 

Datorita acestei traditii din copilarie, Evan a decis ca in ziua nuntii sa le faca o surpriza tuturor invitatilor si, in special, sotiei sale. Alaturi de mama sa, barbatul a pus in scena un moment de dans spectaculos, care i-a luat prin surprindere pe toti cei prezenti.

Cei doi au dansat impreuna pe piese celebre precum "Get Up Offa That Thing" - James Brown, "Wannabe" - Spice Girls, "Wake Me Up Before You Go-Go" - Wham si "Teach Me How To Dougie" - Cali Swag District.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies