Miley Cyrus si-a pierdut orice urma de bun simt. Gesturile si tinutele ei indecente de pe scena MTV VMA fac inconjurul internetului


	Miley Cyrus si-a pierdut orice urma de bun simt. Gesturile si tinutele ei indecente de pe scena MTV VMA fac inconjurul internetului
Data: 26 August 2013

Miley Cyrus a fost invitata sa cante pe scena MTV Video Music Awards, insa nici organizatorii si cu siguranta nici publicul nu se asteptau la o asemenea dezlantuire.

Fosta vedeta Disney si-a aratat "cornitele" si la propriu, prin coafura inedita, dar si la figurat, in timpul mini recitalului pe care l-a sustinut.

Miley Cyrus a aparut pe scena din Brooklyn imbracata intr-un body indecent decupat atat in fata, cat si in spate, iar miscarile ei lascive au dus publicul in delir.

Mai mult decat atat, Miley a dansat provocator alaturi de cantaretul Robin Thicke, sub privirile sotiei acestuia, care ii privea din primul rand.

Prestata lui Miley nu i-a socat doar pe fani, ci si pe vedetele aflate la eveniment. Imaginea de mai jos, in care este surprinsa reactia lui Will Smith si a familiei sale la vederea spectacolului oferit de Miley Cyrus, a facut inconjurul internetului in ultimele ore.

PENTRU MAI MULTE IMAGINI, INTRA IN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI.

Gala MTV Video Music Awards a impresionat si anul acesta cu reprezentatiile spectaculoase ale artistilor Lady Gaga, Bruno Mars si Katy Perry. Si pentru ca show-ul sa fie unul complet, pe scena din Brooklyn s-a reunit dupa zece ani si trupa NSYNC.

Fara urma de indoiala, Justin Timberlake a fost vedeta evenimentului din acesta. Reuniurea trupei NSYNC, castigarea distinctiei Video Vanguard Award pentru activitatea sa muzicala de pana acum si a celui mai ravnit trofeul la categoria "Video of the Year", dar si reprezentatia de zile mari pusa in scena, l-au transformat pe JT in starul serii la VMA 2013.

Vezi pe mtv.ro lista castigatorilor de la MTV Video Music Awards 2013.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies