Mila Kunis: „Am slabit 9 kg si am doua cicatrici pe spate”!  FOTO


	Mila Kunis: „Am slabit 9 kg si am doua cicatrici pe spate”!  FOTO
Citeste mai mult despre: Mila Kunis, Baywatch, Black Swan, film, rol,
Data: 13 Februarie 2011

Actrita Mila Kunis, nascuta in Ucraina in urma cu aproape 28 de ani, va putea fi admirata incepand cu 25 februarie in revista „W”, pentru care a pozat in tinute feminine, care i-au pus in valoare frumusetea, senzualitatea si misterul. Vezi ce dezvaluiri a facut actrita in timpul sedintei foto!

Mila Kunis a vorbit cu cei de la „W Magazine” despre debutul ei si despre pregatirea pentru cel mai recent rol, cel din filmul „Black Swan”.

Unul dintre primele ei roluri a fost cel din serialul „Baywatch”, in 1994.
„Am jucat de doua ori in Baywatch. A doua oara am interpretat o fata oarba care s-a ratacit in padurea de langa plaja si trebuia sa fie salvata. A fost absurd, era un incendiu, am fost salvata, dupa care m-am apucat de boogie-boarding. Imi amintesc ca ma gandeam Ei, bine, daca sunt oarba, cum m-am apucat de boogie-boarding. Nimeni nu mi-a dat un raspuns”.

In privinta pregatirii ei pentru rolul din „Black Swan”, Mila Kunis a dezvaluit cum au decurs antrenamentele.
„Nu mai dansasem niciodata in viata mea. M-am antrenat timp de patru luni, sapte zile pe saptamana, cinci ore pe zi. Am avut o singura zi libera, am slabit 9 kilograme, mi s-a rupt un ligament, mi-am dislocat un umar si am ramas cu doua cicatrici pe spate. Nu voi mai dansa niciodata. Este bine ca performanta mea a fost filmata, pentru ca nu voi mai merge niciodata pe poante”.

Foto: W Magazine
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies