Mihai Tristariu a avut parte de o farsa de pomina de ziua numelui!

Mihai Tristariu a avut parte de o farsa de pomina de ziua numelui!
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Adina Buzatu, Mihai Traistariu,
Data: 09 Noiembrie 2010
Dupa ce ziarele au vuit de schimburile de replici taioase dintre Mihai Traistariu si Maria Ciobanu, artistul acuzat de cunoscuta cantareata de muzica populara ca i-ar fi furat doina “Lie, lie, ciocarlie” a facut un gest surprinzator.

Luni seara (8 noiembrie) Mihai Traistariu a aparut chiar in centrul Bucurestiului, pe niste panouri publicitare imense, cu un mesaj de pace adresat interpretei de muzica populara.

Surpiza a fost insa imensa chiar si pentru “expeditorul” mesajului, pentru ca Mihai Traistariu habar nu avea de existenta acestuia. Si asta pentru ca totul a fost pus la cale de Catalin Maruta si echipa sa pentru a-i spune “la multi ani” artistului de ziua numelui, in stilul initiat si deja consacrat de “Happy Hour”.

De ce a luat-o Catalin Maruta complice pe Adina Buzatu si, mai ales, cum a reactionat Mihai si ce a declarat el cand a fost pus fata in fata cu ecranele buclucase ati aflat in editia de marti, 9 noiembrie, a emisiunii Happy Hour, unde a fost invitat cel mai recent interpret al doinei "Lie, lie, ciocarlie".
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies