Mihai Petre si Elwira, protagonistii unui pictorial fierbinte. In ce ipostaza s-a lasat fotografiat juratul de la "Romanii au talent"


	Mihai Petre si Elwira, protagonistii unui pictorial fierbinte. In ce ipostaza s-a lasat fotografiat juratul de la "Romanii au talent"
Citeste mai mult despre: Mihai Petre, Elwira Petre,
Data: 17 Decembrie 2013

Mihai Petre si frumoasa lui sotie, Elwira, sunt protagonistii unui pictorial incendiar in revista Viva, in care au jucat povestea artistului sedus de muza sa.

Imbracata intr-o tinuta foarte provocatoare, cu o rochie mini, care i-a lasat la vedere picioarele subtiri si tonifiate, Elwira si-a intrat perfect in rolul de "muza", iar Mihai a privit-o ca si cand ar fi vazut-o pentru prima oara. Desi sunt impreuna de 12 ani, cei doi sunt la fel de indragostiti ca in prima zi, iar venirea pe lume a fetitei lor, Catinca, le-a facut viata mai frumoasa.

Cei doi au impartit acelasi pupitru al juriului de la "Dansez pentru tine" in al 14-lea sezon al emisiunii, dar spun ca acest lucru, precum si micile discutii in contradictoriu care au avut loc de-a lungul show-ului, nu le-a afectat relatia, ba din contra.

"In relatia noastra nu s-a schimbat nimic, lucrurile merg la fel ca si inainte", a declarat Elwira, in timp ce sotul ei o completeaza: "Este o placere sa o am pe Elwira colega. Sunt foarte atent la comentariile ei si cred ca a reusit sa completeze jurizarea intr-o maniera potrivita din punctul de vedere feminin. Micile diferente de opinie au rolul de a completa jurizarea in favoarea concurentilor. Intotdeauna o femeie va simti putin diferit dansul in ceea ce priveste detaliile".

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies