Mihai Petre, cel mai fericit tatic. Cum arata sotia si fiica sa, la 9 luni dupa nastere


	Mihai Petre, cel mai fericit tatic. Cum arata sotia si fiica sa, la 9 luni dupa nastere
Citeste mai mult despre: Mihai Petre, Elwira Duda,
Data: 03 Octombrie 2013

Mihai Petre este un tatic fericit. Au trecut deja noua luni de cind sotia sa, Elwira, a adus pe lume o minunatie de fetita

Micuta Catinca nu poate inca sa copieze pasii si miscarile de dans ale celebrilor sai parinti, dar asta nu inseamna ca nu se straduieste. Incearca timid sa se ridice in picioare si abia a inceput sa spuna "mama", "tata" si "papa".

Si "APA", probabil, caci taticul Mihai povesteste razand ca micuta e plina de energie si ca stropeste totul in jur de fiecare data cand este imbaiata. Stersul, curatatul, spalatul ori schimbatul nu li se par deloc o corvoada Elwirei si lui Mihai.

Dimpotriva, cei doi pretuiesc fiecare clipa petrecuta alaturi de ingerasul lor. Doar ca nu pot fi tot timpul langa ea. Sunt cat se poate de multumiti insa, caci au gasit o bona de care cea mica e de-a dreptul indragostita. Astfel, atunci cand ei trebuie sa fie la sala de dans, la concursuri ori antrenamente, stiu ca micuta Catinca e linistita si ingrijita cat se poate de bine.

Catinca, fetita sotilor Petre, are acum 9 luni si - poate cu exceptia faptului ca uda toata baia - isi face parintii fericiti in fiecare clipa. Micuta e acum soarele care le lumineaza universul si totul se invarte in jurul ei.

Citeste mai multe aici


Mihai Petre, cel mai fericit tatic. Cum arata sotia si fiica sa, la 9 luni dupa nastere pe www.acasatv.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies