Mihai Petre are deja un favorit la "Romanii au talent". Ce concurent l-a impresionat cel mai tare: "Este unul dintre numerele mele preferate"


	Mihai Petre are deja un favorit la "Romanii au talent". Ce concurent l-a impresionat cel mai tare: "Este unul dintre numerele mele preferate"
Data: 20 Martie 2014

Mihai Petre, cel mai temut jurat de la "Romanii au talent", si-a gasit deja un preferat in competitia difuzata de ProTV in fiecare vineri, de la 20.30.

Concurentul care l-a impresionat peste masura pe Mihai este “Zburatorul” Octavian Stoica din Chisinau, care a demonstrat ca limitele corpului uman si ale talentului sunt departe de a fi cunoscute inca.

“M-a impresionat castigatorul editiei trecute, iar din editia asta Zburatorul de la Chisinau a fost unul dintre numerele mele preferate. Imi plac foarte mult si numerele de dans sportiv, mai ales cand vad o pereche buna, dar cred ca toata lumea se asteapta la asta, nu v-am spus vreo noutate”, a povestit Mihai Petre pentru ziare.com.

Marele castigator "Romanii au talent" esti TU. Serios, intra sa vezi ce ti se intampla! 

"Zburatorul" a taiat rasuflarea publicului cu numarul sau de dans la bara. “Acum descopar ca e acrobatie in stare pura”, l-a felicitat Andi, iar Mihai l-a declarat inca de pe atunci numarul sau preferat din concurs de pana acum: “Performanta, linii fantastice, tot ce faci e extraordinar!”. 

"Romanii au Talent" - vineri, de la 20.30, pe ProTV!

Mai mult, in afara celor trei raspunsuri pozitive care au venit imediat din partea juriului, Octavian a primit si biletul verde, care ii asigura intrarea directa in semifinalele “Romanii au talent”.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies