Mihaela Radulescu, despre experienta de la "Dansez pentru tine": "Voi dansa grozav, numai sa stiu ca acest copil va zambi fericit"


	Mihaela Radulescu, despre experienta de la "Dansez pentru tine": "Voi dansa grozav, numai sa stiu ca acest copil va zambi fericit"
Citeste mai mult despre: Dansez pentru tine, Mihaela Radulescu,
Data: 30 Octombrie 2013

Mihaela Radulescu intra in competitia visurilor de la "Dansez pentru tine" vineri, de la 20:30, pentru un caz umanitar.

Te vom vedea vineri intr-o ipostaza noua: pe ringul visurilor, la "Dansez pentru tine". Ce sentimente te incearca acum, in pragul acestei experiente?

Sunt un mare fan al acestei emisiuni, urmaresc atat editia romaneasca, cat si unele internationale. Sunt un spectator avizat de dans, merg des la spectacole de balet sau dans contemporan, asa ca nu pot fi decat onorata de invitatia voastra. Am crescut iubindu-i pe Maurice Bejart, pe Maia Plisetkaia, pe Gigi Caciuleanu sau Adina Cezar, sunt o mare admiratoare a spectacolelor lui Razvan Mazilu si Monica Petrica si am deja coregrafi si dansatori de la "Dansez pentru tine" de care sunt indragostita! Mi-e teama, admit, pentru ca una e sa-ti placa dansul, ca spectator, si alta e sa dansezi pe scena. Cred ca am avut un mare noroc cu un dansator si coregraf de exceptie, Bogdan Boanta, care scoate din mine ce nici eu n-am stiut ca pot sa fac. Si, credeti-ma, e numai meritul si talentul lui.

Esti implicata in numeroase proiecte umanitare. Este si dansul de vineri o modalitate de a le atrage tuturor atentia ca le sta in putinta sa ajute pe cineva de langa ei, care se confrunta cu mari probleme?

Orice forma in care simti sa ajuti e binevenita. Recent, m-am implicat intr-un proiect umanitar care presupune sa alergam pentru cei care nu pot nici sa mearga, Wings for Life World Run. Si chiar nu iubesc alergarea, dar voi participa la acest ultramaraton global. Dansul e poate cea mai la indemana forma de ajutor, pentru ca orice om poate dansa, daca are un profesor bun si o vointa pe masura. E minunat ce faceti la "Dansez pentru tine" si e uimitoarea mobilizarea tuturor pentru a-i ajuta pe cei care au mare nevoie de ajutor.
Dansez pentru visul unui copil talentat, a carui poveste m-a chircit de durere... Asa mi se intampla de cate ori aud ca un copil striga de dorul mamei lui si ca se zbate in nevoi inimaginabile. Sper sa gasim impreuna o cale sa-l ajutam si daca de dansul meu depinde, atunci sa stiti ca voi dansa grozav, numai sa stiu ca acest copil va zambi fericit, in bratele mamei lui si ca familia lui va avea o viata mai buna…

Cum merg repetitiile?

E atata munca si e atat de greu sa ajungi sa dansezi onorabil, sa te sincronizezi cu partenerul, sa dansezi pe tocuri, sa uiti de tot ce te doare si sa nu te gandesti decat la ce ai de facut ! Am o imensa admiratie pentru concurentii si coregrafii vostri, abia acum realizez cu adevarat ce inseamna masinaria asta numita "Dansez pentru tine". Din fotoliu, de-acasa, pare totul atat de simplu, dar aici, intrand in fiecare sala de repetitii si vazand concurentii, dansatorii si coregrafii epuizati de efort, dar continuand pana la ore tarzii din noapte sa repete, credeti-ma, mi-au dat lacrimile. Muncesc si eu, cot la cot cu ei, Bogdan ma ajuta enorm si ma chinuie pe masura, dar habar n-aveti cat imi place si cat iubesc ce fac...
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies