Miercuri seara, Mos Nicolae vine la “Serviciul Roman de Comedie”

Miercuri seara, Mos Nicolae vine la “Serviciul Roman de Comedie”
Citeste mai mult despre: Serviciul Roman de Comedie,
Data: 06 Decembrie 2011

Miercuri seara, de la 20.30, agentii “Serviciului Roman de Comedie” se pregatesc sa-l intampine pe Mos Nicolae (Ducu Hancu), care va veni in carne si oase in Casa PROporului pentru a imparti daruri personalizate.

Astfel, Oana Zavoranu va primi o matura de vrajitoare, Gina, asistenta lui Toni Grecu, va primi o fotografie cu idolul ei de la “Vocea Romaniei”, Marius Moga, Basescu va primi romanul “Pe aripile vantului”, in timp ce Vantu va primi varianta scurta a filmului “Titanic” – Scufundarea. Nici Elena Udrea nu va scapa de daruri si va primi poza Printului Charles in marime naturala, pentru ca este cel mai bun promotor al turismului romanesc in Eurpa, iar lui Emil Boc Mosul ii va darui o criza mica, proaspata, de numai 4 ani.

In aceeasi editie, romancele prostituate din Paris sparg piata si canta melodia emisiunii, alaturi de domnul George, plasatorul lor, o parodie dupa hitul “Tot mai sus”: “Ai mei, ai mei, ai mei, ai mei n-au avut habar, / Ce de bani, ce de bani, ce de bani scot din trotuar” sunt versurile melodiei “Jos, jos”.

Toni Grecu si asistenta Gina vor imparti si in aceasta editie premiile Boul de aur, argint si bronz, iar in “Clanul Lupilor” madam Marga vrea sa-l puna la incercare pe Titel si sa vada cat de mult o iubeste pe Mioara, insa nu face decat sa declanseze un super scandal. Cum se va termina totul, telespectatorii Pro Tv vor afla miercuri seara, de la 20.30, la “Serviciul Roman de Comedie”.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies