Michael Buble, cel mai norocos barbat din lume. Sotia lui, o frumusete cum rar intalnesti. E imposibil sa-i gasesti un defect


	Michael Buble, cel mai norocos barbat din lume. Sotia lui, o frumusete cum rar intalnesti. E imposibil sa-i gasesti un defect
Citeste mai mult despre: Luisana Lopilato, Michael Bubble,
Data: 31 Mai 2013

Michael Bublé e unul dintre cei mai norocosi barbati din lume, si nu doar pentru ca e un cantaret faimos pe plan international.

Artistul canadian e invidiat de toata lumea pentru ca are una dintre cele mai frumoase sotii. Argentiniana Luisana Lopilato are 26 de ani si este insarcinata acum cu primul copil al cupului.


Foto: GETTY IMAGES

Luisana este actrita si model, iar cu doar putin timp inainte sa-si anunte sarcina, in ianuarie anul acesta, a pozat in costume de baie pentru brandul Ultimo din Marea Britanie.

E aproape imposibil sa-i gasesti un defect acestei blonde, fosta membra a trupei Erreway, care nu atrage privirile doar cu dimensiunile sale  perfecte, ci si un chip placut si un zambet cald si dulce. 

Luisana si Michael Buble s-au cunoscut la filmarile videoclipului "Haven't met you yet", s-au logodit in 2009 si s-au casatorit in 2011 in Argentina. In martie, cei doi au confirmat ca vor deveni parintii unui baietel in septembrie.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies