Mic dejun de vedeta: Victor Slav, unul din cei mai ravniti barbati din Romania, ne primeste in bucataria lui


	Mic dejun de vedeta: Victor Slav, unul din cei mai ravniti barbati din Romania, ne primeste in bucataria lui
Data: 01 Septembrie 2012

Are un corp admirat de catre femei si barbati deopotriva. Victor Slav, prezentatorul rubricii Meteo de la ProTV, ne-a povestit cat de importanta este alimentatia pentru el si, mai ales, micul dejun.

Victor Slav are un stil de viata cat se poate de sanatos. Merge des la sala si are grija la ce mananca, iar asta se vede din plin. Vezi cum isi incepe ziua si ce reteta iti recomanda pentru prima masa a zilei.

Cu ce te rasfeti la micul dejun

Nu sar niciodata peste micul dejun, sunt de parere ca acesta ar trebui sa fie cea mai consistenta masa a zilei. Cand am timp, imi place sa mananc omleta sau oua fierte, rosii cu branza, fulgi ovaz sau shake-uri foarte sanatoase. 

La ce ora il consumi? 

Acesta poate sa fie intre 9 si 11 dimineata, in functie de cum ma trezesc, ce program am si cum lucrez la Stiri. De obicei il gatesc singur pentru ca imi face foarte mare placere.

Ai fost vreodata servit cu un mic dejun la pat sau ai servit pe cineva?

Da. Si da. :)

Consumi ceva special ca sa te umpli de energie pentru intreaga zi?

Incerc sa am un meniu cat mai sanatos cu putinta si sa fac si sport cat de mult pot. Asta inseamna mai putini carbohidrati, iar daca ii consum incerc sa aleg carbohidrati buni (fulgi de ovaz, seminte), nu manac paine, nu beau sucuri acidulate, ci numai apa si fresh-uri facute in casa, incerc sa mananc proietina de buna calitate si exclud mezelurile, alimentele procesate, grasimile. Iar asta imi confera energie suficienta pentru intreaga zi.

Unde ti-ar placea sa iei micul dejun in fiecare zi, pentru tot restul vietii?

In pat :). Si patul sa fie pe o plaja, langa mare. 

Spune-ne o reteta simpla si rapida de mic dejun

Eu gatesc omleta din 5 sau 6 oua, insa folosesc doar 2 intregi, restul e doar albus. Nu folosesc ulei pentru ca o gatesc intr-o tigaie cu teflon, care nu lipeste. In omleta imi place sa pun putina ceapa pentru gust, ardei gras si putina branza. Omleta o fac exact ca pe o clatita (ca forma), pun la mijloc branza, apoi o impaturesc in doua. Pofta buna!

Modifică setările cookies