Meci intre doi impresari de fotbal. Dumitru Tudor: "Ana Maria Prodan are un trecut dubios. O distrug!"


	Meci intre doi impresari de fotbal. Dumitru Tudor: "Ana Maria Prodan are un trecut dubios. O distrug!"
Citeste mai mult despre: Dumitru Tudor, Ana Maria Prodan,
Data: 10 Septembrie 2012

Impresarul Dumitru Tudor a sarit la gatul Ana Mariei Prodan, pe care o acuza de trucarea meciurilor din liga a II-a de fotbal, impreuna cu sotul ei, Laurentiu Reghecampf.

"Pe unde trece **** de Prodanca nu mai creste nici iarba. S-a culcat cu un barbat pentru un trening", a pornit tirul acuzatiilor impresarului, invitat la Happy Hour.


 Miercuri, de la 17.45: Bianca Dragusanu, pentru prima data la "Happy Hour". Roscata dezvaluie care sunt sansele sa se impace cu Cristea 

La randul ei, Ana Maria Prodan il acuza pe Tudor ca apare in presa doar ca s-o jigneasca.

"Cand eu faceam transferuri, ea nici nu stia sa umble pe strada. Are un trecut dubios. Dubios este un cuvant usor", a spus el.

"Este jenant pentru domnul Tudor, ca barbat, sa faca asa ceva. Eu l-am ajutat sa-si scoata copiii din puscarie, cu sotia lui bolnava de cancer, i-am dat masina. Dar nu poate sa stea la mila prietenilor non-stop. Nefiind bagat in seama de nimeni, va dati seama ce frustrare are cand vede ca cineva face performanta. Cand nu il mai cinstesti pe la cafenele, incepe sa faca asa", a fost replica Ana Mariei Prodan.

"Diferenta intre mine si ea este ca ea e hoata de meserie. A spus ca mai am doar cateva luni de trait. Din acest moment, iti promit ca te distrug", a afirmat el in continuare.

,

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies