Max Vlase este noul concurent al emisiunii Femeia alege: ”Sunt deschis la orice!”


	Max Vlase este noul concurent al emisiunii Femeia alege: ”Sunt deschis la orice!”
Citeste mai mult despre: femeia alege, emisiune, PRO 2,
Data: 19 Octombrie 2021
O nouă săptămână încheiată, o nouă eliminare. După ce Bogdan Dărădan a plecat înapoi spre casă, cele cinci fete așteaptă cu interes să cunoască un nou bărbat! Aseară, Oana, Romanița, Carmen, Ruxandra și Cristina l-au cunoscut pe Max Vlase! 

Max are 36 ani, este din București și momentan este freelancer, lucrând ca broker logistică. A avut o copilărie încărcată de provocări, dar și de multe amintiri frumoase. După ce părinții au divorțat, el a rămas cu mama, în Franța, de la 7 ani, iar între 13 – 16 ani a făcut naveta între Franța și Canada, unde se afla tatăl lui. 

După ce a avut ocazia să vadă emisiunea la TV și să afle mai multe despre show, el admite: ”Mi se părea un format inedit și-mi place”. Prin urmare, a decis că este momentul să vină la Femeia alege și să le cunoască pe fete. 

”Mi-aș dori să le cunosc, întâi, în persoană să-mi fac o idee mai bună”, spunea Max înainte de prima întâlnire cu cele cinci doamne. Cu toate acestea, recunoaște că de acasă i-a atras atenția, cel mai mult, Cristina. Rămâne de văzut ce va fi acum că este în Istanbul, alături de ele.  

A fost căsătorit și are un copil, dar asta nu înseamnă că a renunțat la ideea unui nou mariaj de lungă durată, dacă va găsi femeia potrivită. Spune că-și dorește alături de el o persoană cu simțul umorului, care să aibă lucruri în comun cu el și cu care să simtă o chimie adevărată. 

Noi răsturnări de situație, noi momente interesante și... căutarea dragostei continuă. Totul la Femeia alege, zi de zi, pe PRO 2, de la orele 19:00 și 22:30. 

Modifică setările cookies