In patru sezoane de "MasterChef", un lucru a devenit clar: gastronomia nu e pentru toata lumea si nu e suficient sa inveti retete pe de rost pentru a sti cum sa combini gusturile intr-un mod surprinzator, pe placul juratilor si, ulterior, al clientilor.
Tocmai de aceea, este admirabil cand la preselectii impresioneaza concurenti care au pornit de jos. Acesta este si cazul lui Marius Marin, de meserie electrician auto, cu care viata nu a fost deloc blanda.
La 12 ani, a ajuns la orfelinat, unde a invatat sa gateasca ajutandu-le pe bucataresele de la cantina. Mai tarziu, barbatul s-a vazut nevoit sa doarma in padure sau pe strazi, iar ziua sa lucreze in constructii si la reparat masini.
In urma cu sase ani, norocul lui Marius s-a schimbat. Acum, barbatul in varsta de 33 de ani are grija de o batrana pe care a ajuns sa o considere o a doua mama. Concurentul spune ca a venit la MasterChef intr-o incercare de a repara greselile trecutului si de a-si croi un viitor mai bun.
Iar, dupa spusele celor trei chefi, are mari sanse sa faca acest lucru. Medalionul din piept de pui cu mozarella, felii de mere la capac, nuca si susan i-a dat pe spate pe jurati si i-au adus concurentului mult-ravnitul sort.
"Tu esti un exemplu pentru toti cei care cred ca omul nu-si poate face soarta singur. Din partea mea ai un da", i-a spus chef Patrizia. "Pentru un om care nu de mult dormea prin padure, ai evoluat mult. Iti doresc mult succes in aceasta competitie", a adaugat si chef Adi Hadean.