Botezul fetitei lui Mihai Petre, pe mana concurentilor "MasterChef"


	Botezul fetitei lui Mihai Petre, pe mana concurentilor "MasterChef"
Citeste mai mult despre: MasterChef, Mihai Petre,
Data: 30 Aprilie 2013

Saptamana aceasta concurentii de la "MasterChef" au fost nevoiti sa se miste cu talent!

Botezul fetitei lui Mihai Petre a fost pe mana lor la capitolul gastronomie, astfel ca celor ramasi in competitia de la ProTV le-a revenit dificila sarcina de a gati pentru vedete precum Andra, Pavel Bartos si familia, Nea Marin, Dana Rogoz, Adela Popescu si Radu Vilcan, Laura Cosoi, Stefan Banica, Nicoleta Luciu sau Edi Stancu si baletul pe care il coordoneaza.

Sub atenta observatie a celor trei jurati, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, care au supravegheat totul pentru ca papilele gustative ale invitatilor sa fie pe deplin rasfatate, concurentii "MasterChef" au avut dificila misiune de a pregati in bucatarie profesionista de cinci stele de la Howard Johnson meniuri rafinate si mai mult decat alese pentru aproape 200 de invitati.

Elwira si Mihai Petre, alaturi de fetita lor, Catinca, si-au asteptat toti prietenii la unul dintre cele mai frumoase si importante evenimente din viata lor. Vezi in editia "MasterChef" de martea aceasta ce preparate sofisticate au pus pe masa concurentii si cum s-au descurcat ei in bucatarie.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies