Maruta incheie anul la Pro Tv cu farse marca “Happy Hour”

Maruta incheie anul la Pro Tv cu farse marca “Happy Hour”
Data: 20 Decembrie 2011

De miercuri, 21 decembrie “Happy Hour” aduce telespectatorilor un regal de voie buna.

Timp de trei zile, de la 17.45, in trei editii inregistrate, Maruta va rememora cele mai tari pacaleli pe care le-a pus la cale de-a lungul sezonului pentru vedetele autohtone.

Miercuri “Happy Hour” prezinta doua dintre farsele care au facut istorie: Petrica Matu Stoian si Jean de la Craiova au fost protagonistii a doua momente memorabile si au aratat ca daca sunt calcati pe coada stiu sa zgarie rau. Joi, 22 decembrie, “Happy Hour” continua seria farselor de colectie si isi aminteste cum se ziua ei Laura Lavric a primit in dar un hot si o nevasta furioasa, iar Corneliu Vadim Tudor s-a pricopsit cu o amanta cu copil cu tot! In aceeasi editie Maruta o readuce in prim-plan si pe Mihaela Borcea, a carei clinica de infrumusetare a fost rasturnata cu susul in sus de pirandele nemultumite de tratamentul pe baza de “haur”.

Saptamana se incheie apoteotic la “Happy Hour” vineri, 23 decembrie, cu regina farselor marutiene, Ionela Prodan. Cea pentru care Catalin Maruta a spus pentru prima oara “la multi ani marca Happy Hour”, dand astfel nastere unei traditii... de temut pentru vedete, va fi iar prezenta la Pro Tv cu doua dintre cele mai tari scenarii. Telespectatorii vor vedea cum vila Prodan a devenit muzeu si a fost invadata de turisti chinezi, apoi vor rade bine cu o farsa de proportii nationale in care Ionela Prodan s-a trezit cu gardul vopsit tricolor chiar de 1 Decembrie!

Acestea nu sunt insa ultimele intalniri cu gasca lui Maruta pe anul acesta, pentru ca ”Happy Hour” revine la Pro Tv cu o editie speciala chiar in ziua de Craciun, de la 17.45, cand romanii vor face cunostinta cu aventurile lui Mos Maruta. Acesta va colinda din Romania pana in Norvegia, pana la doamna Bamboi, care pterecere sarbatorile alaturi de copiii ei. Tot atunci, Mos Maruta va primi si el un cadou neasteptat: s-a trezit cu gardul de la casa vopsit in trei culori chiar de catre Ionela Prodan! Un Craciun de poveste si de mare caterinca, numai la ”Happy Hour”!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies