Marius Moga, prins in New York de uraganul Sandy! Ce spune antrenorul de la "Vocea Romaniei"


	Marius Moga, prins in New York de uraganul Sandy! Ce spune antrenorul de la "Vocea Romaniei"
Citeste mai mult despre: Marius Moga,
Data: 30 Octombrie 2012

Chiar in timp ce uraganul Sandy matura coasta de est a Statelor Unite si tine prima pagina in presa internationala, Marius Moga se afla in New York si a tinut sa-si anunte fanii de pe Facebook ca nu s-a intalnit cu uraganul.

"New York! Tocmai m-am intors de la un charity event. Uraganul Sandy nu a ajuns la mine :)" a scris marti dimineata antrenorul de la "Vocea Romaniei".


Diseara la ProTV, de la 20.15, se ocupa ultimele locuri in echipele de la "Vocea Romaniei" - nu pierde ultimele auditii pe nevazute din acest sezon!

uraganul Sandy a lovit, luni seara, coasta de est a Statelor Unite in regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundand strazile Manhattanului, arzand transformatoare si lasand orasul in intuneric - situatie fara precedent in ultimii 50 de ani.

Mii de persoane ramase fara curent electric au iesit pe strazi in New York City, nevenindu-le sa creada ochilor: strazi complet inundate, masini partial sub apa iar cladirile complet in intuneric. Situatia este fara precedent in ultimii 50 de ani.

Singura data cand s-a mai intamplat ca strazile Manhattanului sa fie inundate de apele oceanului a fost in 1960, cand uraganul Donna a adus o crestere a nivelului apelor de trei metri. De aceasta data, insa, nivelul apelor care inconjoara Manhattanul ar fi crescut cu peste patru metri, un record istoric, scrie MEDIAFAX.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies