Mai bine previi decat sa tratezi! 8 alimente care lupta impotriva cancerului de san


	Mai bine previi decat sa tratezi! 8 alimente care lupta impotriva cancerului de san
Data: 10 Octombrie 2012

60.000 de romance afla in fiecare an ca sufera de cancer de san. E un numar urias care poate fi redus numai prin prevenirea acestei boli. Nu numai analizele periodice si vizita la medic te pot salva, ci si alimentatia potrivita.

Ceea ce mananci te poate ajuta sa previi una dintre bolile care loveste in intreaga lume milioane de femei. Luna octombrie este Luna Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului de San, asa ca ne-am gandit sa facem pentru tine o lista cu cele mai bune alimente care sa te tina departe de aceasta maladie. Afla de ce sunt bune si pune-le pe lista de cumparaturi.

1. Prunele

Sunt fructele vedeta ale toamnei, asa ca e pacat sa le ratezi sezonul. Americani de la centrul de cercetari AgriLife din Texas au descoperit in urma unui studiu facut in 2009, ca prunele si piersicile contin un nivel de antioxidanti care poate rivaliza cu cel al mult laudatelor afine. Mai exact, prunele contin doua tipuri de polifenoli care ajuta la distrugerea celulelor canceroase, in timp ce celulele sanatoase raman intacte. Asta e o veste foarte buna, de vreme ce multe din tratamentele pentru cancer afecteaza si o parte din celulele sanatoase.

Citeste continuarea pe foodstory.ro

Modifică setările cookies