Madalina Ghenea are un nou iubit, fost coleg cu Gerard Butler in filmul "300: Eroii de la Termopile"


	Madalina Ghenea are un nou iubit, fost coleg cu Gerard Butler in filmul "300: Eroii de la Termopile"
Citeste mai mult despre: Madalina Ghenea,
Data: 15 Ianuarie 2014

Fotomodelul si actrita romana Madalina Ghenea, fosta iubita a actorului Gerard Butler, are o relatie cu un actor nominalizat la Globurile de Aur 2014, informeaza presa internationala.

Michael Fassbender s-ar fi despartit de atleta britanica Louise Hazel, cu care ar fi avut o relatie din mai 2013, informeaza contactmusic.com.

Tabloidul The Sun afirma ca Michael Fassbender, in varsta de 36 de ani, ar fi mers cu Madalina Ghenea intr-o vacanta in Noua Zeelanda, in noiembrie, si ar fi petrecut Revelionul alaturi de ea, in Romania.

Starul irlandez a preferat sa pastreze secretul asupra noii sale relatii amoroase si a ales sa mearga cu sora lui mai mare, Catherine, la gala de decernare a Globurilor de Aur, duminica seara, la Hollywood, unde a pierdut trofeul pentru cel mai bun rol secundar intr-un lungmetraj in favoarea actorului Jared Leto, care a impresionat in filmul "Dallas Buyers Club".


GETTY IMAGES

Madalina Ghenea, fost model Peroni, in varsta de 25 de ani, a avut o relatie de noua luni, inceputa in septembrie 2012, cu Gerard Butler, fostul coleg al lui Michael Fassbender din distributia filmului "300". 

MEDIAFAX

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies